Internacional

RED INTERNACIONAL LA IZQUIERDA DIARIO

Rècord de la Red Internacional La Izquierda Diario: 13 milions de visites a l’abril

El mes d'abril, els nostres 14 diaris on line van rebre un total de gairebé 13 milions de visites. Aquest va ser el mes més reeixit en els cinc anys d'història de la nostra xarxa de diaris.

divendres 1 de maig de 2020| edici� del dia

A mesura que el capitalisme entra en una nova crisi, llançant a milions de treballadors de tot el món a la desocupació i la incertesa, cada vegada més persones busquen una alternativa socialista. I cada vegada més persones recorren a diaris amb idees socialistes i revolucionàries.

Les visites sumen un total de gairebé 13 milions, un augment del 10% en comparació amb març del 2020, que en si va ser un rècord. A més, l’1 de maig, 7.000 persones de tot el món van sintonitzar en viu al nostre acte internacional. A més, desenes de milers ho han reproduït en diferit després de la seva transmissió simultània.

Els diferents llocs que formen part de la Xarxa Internacional La Izquierda Diario, estan dandole veu a les i els treballadors que comencen a lluitar contra la crisi. A més de brindar una anàlisi de l’aprofundiment de la crisi, hem estat publicant informes i notícies de treballadors de tot el món. Els nostres llocs web ofereixen més que informes: serveixen com a organitzadors col·lectius.

La Izquierda Diario Argentina va obtenir 4.8 milions de visites, un rècord absolut.
Esquerda Diário a Brasil va obtenir 1.6 milions.
La Izquierda Diario México va obtenir 1 milió.
La Izquierda Diario Chile va obtenir 1.5 milions.
Izquierdadiario.es a l’Estat espanyol va obtenir 500.000 visites, incloent 50.000 per a Esquerradiari.cat en català.
Révolution Permanent a França va obtenir 3 milions de visites, també un rècord.
La Izquierda Diario a l’Uruguai, Veneçuela, Bolívia i Costa Rica va rebre desenes de milers de visites cadascun, igual que Klasse Gegen Klasse a Alemanya i La Voce delle Lotte a Itàlia.
Left Voice als Estats Units va tenir la major quantitat de visites en un sol mes, amb més de 250.000.
I la nostra xarxa va agregar un nou lloc l’1 de maig: La Izquierda Diario Perú.

La nostra història

La Izquierda Diario es va llançar a l’Argentina fa més de cinc anys, al setembre del 2014. Va ser una iniciativa del Partit dels Treballadors Socialistes (PTS) per arribar als centenars de milers de persones que votaven pels candidats del Frente de Izquierda de los Trabajadores. El diari en línia es va convertir ràpidament en una font de notícies per als treballadors, els joves i el moviment de dones a tota l’Argentina.

A l’any següent, van ser llançats a diversos països, llocs germans a la Izquierda Diario, creats pels grups que componen la Fracció Trotskista - Quarta Internacional, i duent a terme una Xarxa internacional de Diaris. Left Voice, com el braç en anglès d’aquesta xarxa, es va llançar al juny del 2015. Des de principis de l’any passat, el nostre trànsit ha crescut ràpidament i Left Voice s’està convertint en una veu coneguda i respectada a l’esquerra dels EUA

El lloc web a Costa Rica es va llançar al març d’enguany, i el del Perú va entrar en funcionament l’1 de maig. També estem produint cada vegada més TV per Internet i podcasts en viu.

Es tracta de la xarxa de publicacions socialistes i revolucionàries més important que existeix a l’actualitat.

Aquest primer de maig vam realitzar un acte virtual amb un format completament inèdit, en el qual 14 oradors de diferents països en sis idiomes diferents, i el doblatge de cadascun en els seus idiomes originals, va ser possible veure en simultani a tot el món a través de diverses plataformes l’acte del dia internacional de les i els treballadors.

Mira els vídeos del Frente de Izquierda Unidad de l’Argentina, pel 1r de Maig
temes relacionats

Internacionalisme   /    Internacional

Comentaris

Comentar