×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Què passa quan agafes l’àudio d’un discurs d’Inés Arrimadas i ho barreges amb imatges del que realment passa a Catalunya?

Un vídeo que es va fer viral a Twitter despulla la impostura de Ciutadans a Catalunya, posant de defensors de la “democràcia” mentre encobreixen la violència de l'extrema dreta.

EsquerraDiari.cat

divendres 5 d’octubre de 2018
Facebook Twitter

Un vídeo que es va fer viral a Twitter despulla la impostura de Ciutadans a Catalunya, posant de defensors de la “democràcia” mentre encobreixen la violència de l’extrema dreta.

Al costat del PP, Ciutadans és un altre dels principals escuders d’aquesta croada antidemocràtica. Especialment el seu referent a Catalunya, Inés Arrimadas.

Els seus discursos destil·len un profund odi reaccionari cap al dret democràtic del poble català a decidir la seva pròpia destinació i autodeterminar-se. Però ho fa mitjançant la impostura i la demagògia “democràtica”, tan pròpia d’alguns sectors del populisme de dreta.

Arrimadas denuncia que “Catalunya és un territori sense llei”, que els periodistes són “increpats i intimidats i alguns fins i tot amb intents d’agressió”, que la comunitat es troba presa de la “activitat violenta dels comandos separatistes” que “cremen banderes d’Espanya”. Però que la bandera rojigualda “representa un país democràtic de la unió europea” i que ella no té por davant “la persecució separatista”.

Però entre els discursos d’Arrimadas i la realitat de Catalunya hi ha un abisme. Les seves paraules belles de defensa de la “democràcia” encobreixen la violència de les forces repressives i de l’extrema dreta contra el poble català, incitada per les brigades per retirar llaços grocs encapçalades per Albert Rivera.

Et pot interessar: A un any del Referèndum de l’1-O, més de 180.000 persones es manifesten a Barcelona

Això ho sap la majoria del poble de Catalunya, encara que lamentablement no el de la resta de l’Estat, on la informació arriba tamisada pels grans mitjans del règim. Potser per això el productor de tv català Miquel Strubell, es va disposar a fer un senzill “experiment” des del seu compte de Twitter. Es va preguntar: què passa quan agafes l’àudio d’un discurs d’Inés Arrimadas i ho barreges amb imatges del que realment passa a Catalunya? Aquest és el resultat.

Què passa quan agafes l’àudio d’un discurs d’@InesArrimadas i el barreges amb imatges del que realment passa a Catalunya?

Et pot interessar: La tardor catalana s’escalfa als carrers


Facebook Twitter
Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Segona jornada de vagues d'Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d'un 75% en personal sanitari

Segona jornada de vagues d’Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d’un 75% en personal sanitari

Vaga Educació i Sanitat | Milers de persones clamen contra la precarietat i la degradació dels serveis públics

Vaga Educació i Sanitat | Milers de persones clamen contra la precarietat i la degradació dels serveis públics

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques