×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Prou precarietat a l’educació! Suma’t a l’assemblea de la Xarxa de Precàries!

En educació portem anys sofrint retallades i privatitzacions, donant lloc a una precarietat que s'han vist doble o triplement augmentada a causa de la pandèmia de la covid. Per això, des de la Xarxa de Treballadores Precaries volem organitzar-nos per a combatre la precarietat en l'educació. Suma't a l'assemblea online aquest dijous 3 de desembre!

Xarxa de Precàries de Barcelona

dimecres 2 de desembre de 2020
Facebook Twitter

Monitores, personal de suport educatiu, docents, no docents, educació especial, etc. Som part de l’educació pública. Una educació que porta sent anys retallada i sent sotmesa als estàndards liberals on educar és això de menys.

Sofrim cada dia instal·lacions inadequades, falta de personal, que empreses privades es fiquin a fer negoci a costa de les nostres condicions laborals. Però també hem estat la comunitat educativa la que hem sortit i omplert els carrers per l’educació pública i contra els diners a la privada i els concerts.

I també, ho hem fet de la mà de la resta de treballadors i treballadores precàries que s’organitzen per a lluitar contra la precarietat a les quals els vol sotmetre aquest sistema, per sobre de la seva salut i les seves vides. Com les nostres companyes d’hostaleria i delivery que també s’estan organitzant i cridant a una [assemblea el pròxim 9 de desembre →https://www.esquerradiari.cat/].

Volem acabar amb les externalitzacions a les escoles, que no hi hagi empreses privades fent negoci amb serveis essencials com el del temps lliure o cuina.

També volem més personal docent i no docent. Si es vol baixar les rátios de les aules, com s’ha estat dient a causa de la covid, però que els docents portem denunciant les altes rátios des de fa anys, cal contractar més personal. La rídicula xifra que va anunciar el govern abans d’estiu, deixava l’extremadament rídicula xifra d’un docent extra com a reforç covid. I a més del personal, cal augmentar les instal·lacions educatives, instal·lacions permanents en condicions dignes, no volem més barracons.

Si ets del sector educatiu, independentment del paper que exerceixis, i estàs farta d’aguantar aquestes i moltes altres realitats de l’educació, suma’t a l’assemblea d’educació que impulsem des de la Xarxa de Treballadores i Treballadors. Com ho pots fer? Escriu-nos a les nostres xarxes socials (@redprecarixs) i apunta’t. T’enviarem l’enllaç de la reunió que es farà per Zoom el mateix dia. Vine i organitzem-nos!


Facebook Twitter
Al juliol va pujar l'atur i van caure les afiliacions a la Seguretat Social per primera vegada en 21 anys

Al juliol va pujar l’atur i van caure les afiliacions a la Seguretat Social per primera vegada en 21 anys

La mesa del Parlament suspèn Laura Borràs del càrrec de presidenta

La mesa del Parlament suspèn Laura Borràs del càrrec de presidenta

Una taula de diàleg amb molts "compromisos" i cap resolució per a la desjudicialització

Una taula de diàleg amb molts "compromisos" i cap resolució per a la desjudicialització

El TSJC obre judici oral a Laura Borràs

El TSJC obre judici oral a Laura Borràs

L'escalada de violència a Palestina com a objectiu polític i electoral

L’escalada de violència a Palestina com a objectiu polític i electoral

La nova llei de Secrets Oficials mantindrà sota clau la impunitat de l'Estat des del franquisme

La nova llei de Secrets Oficials mantindrà sota clau la impunitat de l’Estat des del franquisme

L'impost a les energètiques i els bancs: maquillatge que no ataca als seus interessos

L’impost a les energètiques i els bancs: maquillatge que no ataca als seus interessos

Crisi climàtica: el Mediterrani ha arribat als 30 graus, 6 per sobre de l'esperat

Crisi climàtica: el Mediterrani ha arribat als 30 graus, 6 per sobre de l’esperat