Política Estado Español

PARTIT

Presentem el nou lloc web del CRT

El nou lloc web del CRT, més senzill i àgil, se suma a la nostra xarxa de mitjans com una eina per construir una gran esquerra anticapitalista, revolucionària i de la classe treballadora.

dijous 11 d’octubre de 2018| edició del dia

El Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores (CRT) és una organització anticapitalista i revolucionària de la classe treballadora. Som integrants de la Fracción Trotskista – Cuarta Internacional (FT- CI), una organització amb presència en 11 països amb l’objectiu de reconstruir una internacional de la revolució socialista.

Des de l’any 2016, som impulsors de Izquierda Diario, i la seva versió en català, Esquerra Diari, actualment un dels principals diaris d’esquerra militant en l’Estat espanyol, com a part de la xarxa La Izquierda Diario, el primer grup internacional de diaris digitals d’esquerra a nivell mundial publicat en 7 idiomes.

El redisseny del nostre lloc web respon a la necessitat de tenir una pàgina web més senzilla i àgil, des de la qual es facilita l’accés a totes les nostres publicacions, l’arxiu de la CRT i en la qual pot descarregar-se el nostre Programa votat al I Congrés del CRT el juny de 2017.

Des dels nostres orígens, i especialment en l’últim període, el CRT s’ha desenvolupat conquistant posicions polítiques en algunes de les principals ciutats de l’Estat, intervenint tant en la lluita de classes i en l’organització de les dones i la joventut, com en la lluita teòrica. Com a part d’aquests esforços, al costat de joves independents, impulsem l’agrupació de dones Pan y Rosas i l’agrupació juvenil Contracorriente.

Els qui formem part del CRT busquem construir un corrent orgànic a la classe treballadora. Des d’aquesta perspectiva lluitem per recuperar les organitzacions sindicals de mans de la burocràcia sindical i construir fraccions classistes i revolucionàries, desenvolupant l’autoorganització i l’aliança amb el moviment estudiantil, les dones i els moviments socials.

Participem en les lluites quotidianes de la classe treballadora buscant convertir-les en grans combats, en “escoles de guerra”, perquè els treballadors es transformin en subjectes protagònics. Per enfrontar els límits que imposen els governs i les burocràcies sindicals que mantenen la divisió de la nostra classe, lluitant per un programa d’unitat de les files obreres que, juntament amb la joventut, les dones i el conjunt dels oprimits, qüestioni el poder dels capitalistes i el seu Estat.

Visita el nostre nou lloc web a http://crtweb.org/ i contacta’ns per sumar-te a construir la CRT.
Comentaris

Comentar