Gènere i sexualitats

XERRADA A BARCELONA

Per una dissidència sexual combativa!

I si s'unissin la dissidència sexual, antiracista, el moviment de dones i contra la precarietat. Dimarts 22 en farem una xerrada al Pou de la Figuera. Vine i participa!

Pan y Rosas Barcelona

@PanyRosasEE

Contracorrent

Catalunya

divendres 18 de juny| edició del dia

T’imagines el que passaria si s’aliessin les lluites de la dissidència sexual, antiracista, el moviment de dones o contra l’explotació de la classe obrera?

És a dir: unir el que els capitalistes tracten de separar a tot preu. Posant al centre a la diversa classe treballadora que movem el món, i lluitant contra aquest sistema que ens explota i oprimeix.

Et pot interessar: #OrganizaTuRabia, #OrganizaTuOrgullo! Per un moviment de dissidència sexual que sigui anticapitalista i antiracista

Des de ContraCorrent i Pan y Rosas, estem organitzant durant el mes, diferents activitats en l’àmbit estatal. I aquest dimarts 22 pots venir a la xerrada que organitzem a les 18.30 en el Casal del Barri Pou de la Figuera.

Vine, participa, i suma’t a construir una organització anticapitalista que reprengui i multipliqui el llegat que ens va deixar el moviment LGTBI més combatiu, rebel, anticapitalista i antipatriarcal pel total alliberament sexual i la fi de tota opressió i explotació.

A més, et convidem a venir amb nosaltres a les manifestacions de Barcelona, que serà el dissabte 26 a les 18.30. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de les xarxes de Pan y Rosas o ContraCorrent.

Et pot interessar: Escola d’estiu anticapitalista i revolucionària a Palamós
temes relacionats

Alliberament sexual   /    Moviment de dones   /    Gènere i sexualitats   /    LGTBI+

Comentaris

Comentar