Catalunya

Pablo Castilla: "Els que avui sortim als carrers no entendríem que la CUP pactés amb els responsables de la repressió"

Pablo Castilla, militant de l'agrupació juvenil Contracorrent ha parlat en la televisió pública d'Euskal Herria sobre les mobilitzacions juvenils per la detenció de Hásel, per la llibertat d'expressió i la contra la monarquia i ha valorat les negociacions d'investidura per a la Generalitat.

dissabte 6 de març de 2021| edició del dia


Pablo Castilla sobre les protestes de la joventut - YouTube

Pablo Castilla, militant de l’agrupació juvenil Contracorrent ha estat aquest dissabte al matí davant les cambres de EITB, la televisió pública basca.

Durant l’entrevista, Pablo ha parlar sobre les protestes juvenils en diferents punts de l’Estat espanyol i especialment a Catalunya, impulsades per la detenció del raper Pablo Hásel, però que ràpidament van servir per a expressar "la ràbia contra la precarietat o l’atur".

Aquestes manifestacions coincideixen en el temps amb les negociacions entre les diferents formacions polítiques per a la investidura del pròxim president de la Generalitat i, com no podia ser d’una altra manera, la repressió policial ha ocupat en els últims dies un espai central en les negociacions i en les exigències entre les diferents formacions.

Referent a això, Pablo ha assenyalat que "els que avui sortim als carrers no entendríem que la CUP pactés amb els responsables de la repressió" en un moment on la formació de l’esquerra independentista es troba negociant amb ERC càrrecs de la taula del Parlament.
temes relacionats

Llibertat d’expressió   /    Catalunya   /    Llibertats democràtiques   /    Jovent   /    Pablo Hasél   /    Societat

Comentaris

Comentar