Catalunya

LLEI ARAGONÈS

Ocupació de la plataforma Aturem la Llei Aragonès contra les privatitzacions

La plataforma Aturem la Llei Aragonès està ocupant la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat a Barcelona per a denunciar les privatitzacions i externalitzacions dels serveis públics que suposarà la nova llei.

dimecres 13 de novembre de 2019| edició del dia

La plataforma Aturem la Llei Aragonès està ocupant des d’aquesta tarda la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat a Barcelona.

La Llei Aragonès, que porta el cognom del vice president de la Generalitat i dirigent d’ERC, pretén ser un un nou impuls per a facilitar la privatització dels serveis públics en les mans de grans multinacionals i capitals inversors.

Et pot interessar: Pagar per viure: sobren raons per a lluitar contra la Llei Aragonés

A les sis de la tarda, desenes de membres de diferents col·lectius que integren la plataforma han irromput a l’edifici al crit de "No a la privatització" i "Violència és la Llei Aragonès".

La política impulsada per Aragonès tan sols busca impulsar el negoci privat en detriment de la sanitat, l’educació o els serveis socials en general.

A més de minvar les condicions laborals dels treballadors i treballadores, com és habitual cada vegada que un fons voltor o capital inversor a través de multinacionals s’apodera d’alguna empresa, amb la sinistra equació “retalli=benefici”.

Tot això, repercutirà també i de manera específica en les dones que normalment assumeixen els treballs de cures i que a costa d’una doble càrrega de treball acaben arribant allà on no arriben els serveis públics.

A més, per a aquest diumenge està prevista també una manifestació amb desenes de col·lectius com a part de mantenir la lluita fins que s’aconsegueixi tirar enrere la llei que encara està pendent d’aprovar-se.
temes relacionats

Llei Aragonès   /    Catalunya   /    Mobilitzacions   /    Privatitzacions   /    Barcelona   /    Catalunya

Comentaris

Comentar