×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Ocupació de la plataforma Aturem la Llei Aragonès contra les privatitzacions

La plataforma Aturem la Llei Aragonès està ocupant la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat a Barcelona per a denunciar les privatitzacions i externalitzacions dels serveis públics que suposarà la nova llei.

EsquerraDiari.cat

dimecres 13 de novembre de 2019
Facebook Twitter

La plataforma Aturem la Llei Aragonès està ocupant des d’aquesta tarda la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat a Barcelona.

La Llei Aragonès, que porta el cognom del vice president de la Generalitat i dirigent d’ERC, pretén ser un un nou impuls per a facilitar la privatització dels serveis públics en les mans de grans multinacionals i capitals inversors.

Et pot interessar: Pagar per viure: sobren raons per a lluitar contra la Llei Aragonés

A les sis de la tarda, desenes de membres de diferents col·lectius que integren la plataforma han irromput a l’edifici al crit de "No a la privatització" i "Violència és la Llei Aragonès".

La política impulsada per Aragonès tan sols busca impulsar el negoci privat en detriment de la sanitat, l’educació o els serveis socials en general.

A més de minvar les condicions laborals dels treballadors i treballadores, com és habitual cada vegada que un fons voltor o capital inversor a través de multinacionals s’apodera d’alguna empresa, amb la sinistra equació “retalli=benefici”.

Tot això, repercutirà també i de manera específica en les dones que normalment assumeixen els treballs de cures i que a costa d’una doble càrrega de treball acaben arribant allà on no arriben els serveis públics.

A més, per a aquest diumenge està prevista també una manifestació amb desenes de col·lectius com a part de mantenir la lluita fins que s’aconsegueixi tirar enrere la llei que encara està pendent d’aprovar-se.


Facebook Twitter
Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

L'economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts

L’economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”