Repressió

CONCENTRACIONS

Noves protestes de #RecuperemElsCarrers

Sota el lema #LaVidaAbansQueElCapital el moviment #RecuperemElsCarrers torna a sortir aquest dimarts a protestar contra les mesures dels governs central i català per fer pagar la crisi a la classe treballadora i contra la repressió policial després de la mort de George Floyd als Estats Units.

dimarts 2 de juny de 2020| edició del dia

El moviment impulsat per l’esquerra independentista #RecuperemElsCarrers torna a organitzar per aquesta setmana més de 60 concentracions a tota Catalunya contra les mesures dels governs central i català per fer pagar la crisi sanitària, social i econòmica a la classe treballadora i els sectors populars.

El moviment que surt als carrers cada dimarts per protestar denuncia que "sobren motius per exigir mesures que posin per davant les persones abans que els beneficis", en referència als rescats dels governs centrals i català cap a la patronal i els grans empresaris.

Et pot interessar: En defensa de la sanitat pública i contra les despeses militars: #RecuperemElsCarrers

Si la setmana passada les concentracions es dirigien sota el lema "La Mala Gestió Mata", aquest dimarts les protestes es centren més en la repressió policial que es ve donant des de l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma als barris més populars i, sobretot, en suport a les manifestacions als Estats Units després que la policia matés a George Floyd aquesta setmana.

També pots llegir: Trump, treu les teves brutes mans de l’anti-feixisme

Enfront tot això, aquest dimarts les concentracions es tornen a multiplicar arreu de Catalunya amb centenars d’organitzacions mobilitzades contra les mesures de les adminstracions i perquè la crisi la paguin veritablement els capitalistes i contra la repressió policial aquí i a tot el món.
temes relacionats

Repressió    /    Repressió Catalunya   /    Catalunya   /    Repressió policial   /    Societat

Comentaris

Comentar