Internacional

RÉVOLUTION PERMANENT - FRANÇA

Míting d’Anasse, un obrer revolucionari a Toulouse

Gairebé 400 assistents a l'acte de Révolution Permanente (RP), corrent germà, per una candidatura obrera i revolucionària a França per les properes presidencials.

dijous 18 de novembre| edició del dia

Aquest dijous hem estat en el míting de Toulouse por la candidatura d’Anasse Kazib a les eleccions presidencials franceses del proper anys. Anasse Kazib vol fer mér forta una veu revolucionària, des de la classe obrera, inclús en el lloc més hostil com són les institucions burgeses.

Ha hagut una gran assistència a l’acte I hem enviat una delegació d’Esquerra Diari a informar-se de primera mà sobre aquesta campanya política. Més de 350 persones han vibrat amb les intervencions dels dirigents de RP. Han participat diverses delegacions de treballadors i estudiants. Publicarem les entrevistes que han fet els companys d’Esquerra Diari

Ara mateix la Révolution Permanente està fent la campanya per aconseguir les 500 firmes de batlles que donin suport a aquesta candidatura i així poder participar de les eleccions. Volem fer visible, també en aquestes eleccions, les lluites dels últims anys. Anasse és un gran exemple, ja que ell com a maquinista va participar de les lluites dels transports públics i va encapçalar reclams solidaris amb diversos col·lectius de treballadors en lluita.

En el míting han participat diverses lluitadores i lluitadors. Volem destacar a tres: Sasha Yaropolskaya, Gaëtan Gracia, Rozenn Kevel.

Sasha Yaropolskaya és una militant transfeminista i periodista, fundadora de XY Media, primer mitjà audiovisual trans-féminista a França.

Gaëtan Gracia és un obrer que treballa en una subcontracta aeronàutica. Ell, conjuntament amb altres treballadors, van crear una secció de la CGT francesa després desenes d’anys sense sindicat a l’empresa.

Rozenn és activista a Du Pain et Des Roses i estudiant a Mirail. Acomiadada per Chronodrive per haver lluitat contra la violència masclista i sexual, va organitzar amb els seus companys, en un sector extremadament precari, la primera vaga de la història de l’empresa, per exigir la seva reincorporació.
temes relacionats

Eleccions a França   /    Anasse Kazib   /    Révolution Permanente   /    França   /    Internacional

Comentaris

Comentar