×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Més de 100.000 activistes protestaran durant la COP26 a Glasgow

Amb mobilitzacions, accions i performances, diferents organitzacions defensores del medi ambient protestaran a Glasgow durant la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP26).

dimarts 2 de novembre de 2021
Facebook Twitter

Activistes d’Oxfam parodien als presidents i primers ministres de Rússia, Itàlia, França, Gran Bretanya, els EUA, Alemanya, el Canadà, l’Índia i la Xina durant la conferència sobre el canvi climàtic. Reuters/Lee Smith

Segons van informar diferents organitzacions defensores del medi ambient s’espera que almenys 100.000 manifestants participin en diferents manifestacions a Glasgow, durant la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP26). Aquí una llista de les principals activitats informada per gbnews.

Extinction and Rebellion i Insulate Britain són només alguns dels grups que podrien paralitzar la ciutat. L’activista Greta Thunberg també es troba a Glasgow des del dissabte, mentre que Oxfam i Ocean Rebellion ja han realitzat algunes accions a la ciutat.

Un manifestant disfressat de dinosaure sosté un cartell mentre es du a terme la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic

Dilluns 1 de novembre - Tren Rebel Roig

Extinction Rebellion s’unirà als membres del grup Xarxa Bridge Rebel que va començar una peregrinació amb tren de tres dies a Cornwall el 30 d’octubre i acaba a Glasgow.

Dimecres 3 de novembre - Greenwash March

Glasgow serà testimoni d’una marxa pel centre de la ciutat, a partir del migdia.

Divendres 5 de novembre - Fridays for Future march

Els manifestants marxaran a partir de les 11 hores en una manifestació que conclourà a George Square.

Dissabte 6 - Dia d’acció mundial

El dia de protestes més gran planificat, amb entre 50.000 i 100.000 activistes als carrers de Glasgow. La marxa comença a Kelvingrove Park i acaba a Glasgow Green a través del centre de la ciutat.

7 al 12 de novembre: protestes a menor escala

Els activistes tindran com a objectiu mantenir la pressió sobre els líders mundials durant la durada de la cimera. Podrien tenir lloc protestes més petites en tot el Regne Unit a mesura que els activistes busquin transmetre el seu missatge als polítics i votants.


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?