Catalunya

CATALUNYA REPRESSIÓ

Llibertat provisional per la Paula, una de les preses polítiques d’aquestes setmanes a Catalunya

El jutjat 30 de Barcelona decreta llibertat provisional per la Paula, una de les preses durant els últims dies després de la repressió policial als carrers de Barcelona. Segueixen les mobilitzacions contra la repressió i per la llibertat de tots els presos i detinguts.

dilluns 28 d’octubre de 2019| edici� del dia

Aquest dilluns el jutjat número 30 de Barcelona decretava llibertat provisional per la Paula, una de les 31 preses i presos polítics durant la repressió policial d’aquestes setmanes a Catalunya.

L’organització anti-repressiva de l’esquerra independentista, Alerta Solidària, així ho comunicava a mitja tarda d’aquest dilluns. La Paula va ser detinguda el passat 18 d’octubre quan després de la multitudinària manifestació pel centre de Barcelona, milers de persones es van dirigir fins a Via Laietana per a protestar contra la violència policial de les últimes setmanes, la qual s’ha saldat ja amb més de 200 detinguts i 31 nous presos polítics.

No obstant això, la Paula, de 23 anys, i que està interna a la presó de dones Wad-Ras des del passat 19 d’octubre, al costat d’altres dues preses, Xènia (22) i Andrea (21), haurà de comparèixer davant el jutjat cada quinze dies, una mesura cautelar que els propis advocats ja han informat que recorreran.

Malgrat tot, la bona notícia que suposa la llibertat provisional per la Paula, no impedeix que les mobilitzacions que van començar el passat 14 d’octubre segueixin el seu curs contra la repressió policial i per la llibertat de tots els presos, així com la defensa de les llibertats i els drets democràtics i contra la sentència del Suprem cap als líders independentistes per l’1-O.

En aquest sentit, per a aquesta tarda està prevista una gran concentració davant l’estació de Sants per a continuar protestant contra la repressió dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional.
temes relacionats

Repressió Catalunya   /    Catalunya   /    Repressió   /    Autodeterminació de Catalunya   /    Catalunya

Comentaris

Comentar