Catalunya

ENSENYAMENT

Les TEEI, diuen prou!

Avui, 16 de març, el col·lectiu de TEEI interines (treballadores tècniques especialistes en educació infantil) s’han tornat a concentrar davant el departament d’Ensenyament i les seves seus provincials.

dimecres 17 de març| edició del dia

Foto Guillem Martí @guimmart

Les TEEI denuncien no ser considerades com a personal essencial educatiu, tot i portar anys treballant en els mateixos centres. No obstant això, encara hi ha molts centres educatius en els quals la Generalitat es nega en ampliar o, fins i tot, incorporar per primera vegada plantilla d’aquest sector tan important per a l’educació dels infants.

El principal objectiu dels col·lectius com la Plataforma d’interines TEEI o la PIC (Plataforma d’Interines TEEI de Catalunya) és oposar-se i acabar amb un procés selectiu d’eliminació del Departament d’Educació de la Generalitat i que està deixant a nombroses treballadores d’aquest sector sense feina.

A més, també lluiten per acabar amb la temporalitat i pel pas a plantilla fixa, així com l’augment de la mateixa plantilla fins que hi hagi una TEEI per cada aula de P3 i la negativa a les oposicions que proposa el departament després d’anys sense aplicar-ne.

El passat 26 de febrer van fer vaga convocada per la CGT. Les concentracions continuaran dimarts 23 i 30 de març.
temes relacionats

Vaga educativa   /    Ensenyament Públic   /    Precarietat laboral   /    Catalunya   /    Vaga de treballadors

Comentaris

Comentar