×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

"La tomba top de Franco tindrà tecnologia 7G per gentilesa del govern més progre de la història"

La companyia de reformes i nyaps Adolfo y Benito ens expliquen l'abast de les obres que s'estan produint en la tomba de Francisco Franco per cortesia del Govern del PSOE i Unidas Podemos amb diners de les arques públiques.

EsquerraDiari.cat

dimarts 18 de maig de 2021
Facebook Twitter

En la imatge el director Alfred Hitchcock presentant un documental sobre la vida i obra del dictador.

Aquesta setmana s’ha fet ressò que el govern "més progressista de la història" espanyola després del regnat de Carles III, porta invertits més de 125.000 euros en la nova tomba del dictador Franco.

Des de Podria Estar Passant ens hem volgut assegurar que les ingents despeses del Govern del PSOE y Unidas Podemos són certes, i ens hem possat en contacte amb la subcontracta Adolfo y Benito: manos a la obra, que porta endavant les remodelacions del panteó dels Franco.

En paraules d’Adolfo, ideòleg i estrateg de l’obra, ens explicava que "per aconseguir les millores necessaries en una tomba top es necessita de dos-cents mil a més de cinc-cents mil euros". I ens il·lustra amb tot tipus d’avantatges tecnològics que conté el mausoleu.

Benito, experimentat operari a mà alçada ens informa que la tomba "consta de wi-fi i suports acabats en banús i ivori per a qualsevol dispositiu d’última generació". Però, sens dubte "el gran avanç que incorpora és la tecnologia 7G amb abast d’ultra-tomba".

I en l’aspecte més de comoditats, Casa Franco consta d’un spa i piscina amb hidromassatge mentre es fa l’espera més amena per visitar el lloc de pelegrinatge.

La visita consta també com ens indica Adolfo, de més de "cinc sales de cinema on es poden veure films com Raza, els més de 4.000 episodis del NO-DO, així com l’emissió en directe de la construcció del panteó a tota òstia". A més d’un museu en el que s’hi poden trobar relíquies com "la mano incorrupta de Santa Teresa de Jesús o una col·lecció d’ous, entre els que s’hi troben el de Cristobal Colón o el del mateix Francisco Franco".

Per acabar, i per a més seguretat, la tomba compta amb servei de vigilància 24 hores d’un destacament avançat de goril·les Prosegur. Tot, per descomptat, a càrrec i gentilesa del govern "més progressista de la història".

***

Sens dubte, tot això podria estar passant, o no, però el que de veritat està passant és que mentre el Govern de Pedro Sánchez gasta diners públics en la tomba de Francisco Franco, milers de families veuen com la crisi pandèmica els ha deixat sense cap ingrés, sense ajudes i en la més absoluta pobresa.

Per no dir, que la mesura estrella del govern amb la inestimable ajuda dels sindicats i la patronal, és a dir els ERTO, està a punt de convertir-se en una onada d’EROs, acomiadaments massius i tancaments d’empreses. A més de les reformes de les reformes laborals ja vigents i que recauran a esquenes de la classe treballadora, tal i com ja està començant a passar.


Facebook Twitter
El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Les llistes d'espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

Les llistes d’espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d'armes a Ucraïna

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d’armes a Ucraïna