Món obrer Estat espanyol

TARRAGONA

La petroquimica en vaga

Avui els treballadors de la indústria petroquimica de Tarragona està aturant el 100% d'aquest sector. Una vaga a la que estan convocats uns 11.000 treballadors.

dimecres 19 de febrer de 2020| edici� del dia

Foto: @CGTTarragona

Segons els convocants, CCOO i UGT, des de primera hora del matí la vaga és un èxit rotund. Aquesta vaga, convocada contra la precarietat laboral i en exigència de millors condicions de seguretat té lloc a un mes de l’explosió de l’empresa IQOXE.

Et pot interessar: La cobdícia empresarial causa morts

Els treballadors i treballadores manifesten que s’estan mobilitzant “per la nostra seguretat i la de les nostres famílies”. La vaga que s’estendrà durant 24 hores, ha tingut començament a les 4.30 de la matinada amb diferents piquets informatius.

Des de CGT Tarragona estan denunciant des de primera hora que la patronal quimica està intentant rebentar la vaga amb serveis mínims abusius i trucant a treballadors per "esquirolejar". Tot i així, les barricades dels treballadors i treballadores mantenen una vaga total.

A les set de la tarda està previst també que es realitzi una manifestació pel centre de Tarragona i que tindrà el començament del recorregut a la plaça Imperial Tarraco, on se situa la seu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), i finalitzarà davant la delegació del Govern. On s’exigirà "seguretat, informació i coordinació".

Et pot interessar: Vaga general al sector de la petroquimica de Tarragona
temes relacionats

Tarragona    /    Vaga   /    Món obrer Estat espanyol   /    CGT Catalunya   /    Accidents laborals   /    Morts per accidents laborals

Comentaris

Comentar