Catalunya

CRISI COVID

La Generalitat anuncia el confinament total de Lleida i set municipis del Segrià

La Generalitat ha anunciat aquesta tarda el confinament total de Lleida, a més d'altres set municipis de la comàrca del Segrià degut a l'increment de rebrots a la zona.

diumenge 12 de juliol de 2020| edició del dia

La Generalitat ha anunciat aquesta tarda el confinament total de Lleida, a més d’altres set municipis de la comàrca del Segrià.

La consellera de Salut Alba Vergés, tot i haver-ho negat durant tota la setmana, i el conseller d’Interior Miquel Buch, han comparegut aquesta tarda per informar de l’eduriment de les mesures degut als rebrots que s’han originat a la zona.

Altres municipis afectats pel confinament total son Alcarràs, Aitona, Soses, Seròs, Massalcoreig, Torres de Segre i La Granja d’Escarp. Aquesta mesura entra en vigor a les 00:00 hores d’aquesta nit per un periòde de quinze dies.

D’es d’aquesta nit queda prohibida l’entrada i sortida d’aquests municipis i només es podrà desplaçar-se dins de la zona confinada per motius laborals, per proveir-se d’inputs d’alimentació o per tenir cura de persones dependents, i es prohibeixen novament les reunions de més de 10 persones.

Les mesures de confinament total s’han adoptat després de coneixer-se que en les últimes 24 hores s’han comptabilitzat 190 nous casos de contagis per Covid-19.

Et pot interessar: Confinament a Lleida: el rebrot de la precarietat i del racisme institucional

Hi haurà ampliació
temes relacionats

Segrià   /    Lleida   /    Confinament   /    #Covid-19   /    Catalunya   /    Món obrer Estat espanyol   /    Política Estat espanyol   /    Societat

Comentaris

Comentar