Catalunya

CATALUNYA

La CUP tria al seu nou Secretariat Nacional

Des d'aquest dimecres i fins divendres que ve 29 de novembre, la CUP triarà al seu nou Secretariat Nacional, l'òrgan que desenvolupa i executa la línia política de la formació independentista.

dimecres 27 de novembre de 2019| edici� del dia

Foto: @MagrinyaJordi

Des d’aquest dimecres i fins divendres que ve 29 de novembre, la CUP triarà al seu nou Secretariat Nacional.

La formació independentista començarà així el procés de renovació dels membres del seu Executiu en el qual la militància tindrà fins al divendres a les 23.59 per a triar de forma telemàtica.

Per a aquesta elecció, tindran dret a vot tota la militància que compti amb sis mesos d’antiguitat i el recompte es es farà efectiu el dissabte 30 de novembre.

El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que desenvolupa i executa la línia política i els acords establerts en les Assemblees Nacionals i en els Consells Polítics. Aquest òrgan executiu està integrat per 15 militants, dels quals 11 són triats entre diferents candidatures col·lectives i altres quatre provenen de candidatures individuals.

Per a aquesta ocasió, no obstant, es va crear l’equip 50/60 per a elaborar una candidatura col·lectiva que reunís membres de les diferents sensibilitats que integren la CUP, en un procés que es va iniciar el mes de juliol passat després de l’Assemblea Nacional celebrada a Celrà. A més, d’altres quatre candidatures individuals.

La llista conjunta està formada per: Dayana Santiago, Anna Sortint, Maria Rovira, Laia Sentís, Sílvia Pagès, Jose Juan Almansa, Edgar Fernández, Joan López, Pau Juvillà, Ivà Gallego i Francesc Gabarrell.

Per part seva, les candidatures individuals són les de: Hugo Alvira, Sylvia Barragán, Aitor Blanc i Fabià Díaz-Cortés.

Veure aquí de forma ampliada les llistes i els seus candidats
temes relacionats

CUP   /    Catalunya

Comentaris

Comentar