Pandèmia

ENSENYAMENT

L’eix de la setmana: Tornada a l’Escola sense massa respostes

Estem a poc més d'una setmana del començament de l'escola. Davant una situació amb massa incerteses, cal que la comunitat educativa es planti i posi en peus un moviment que exigeixi les mesures necessàries per garantir la seguretat a les aules.

Verónica Landa

Barcelona | @lierolaliero

dijous 3 de setembre de 2020| edició del dia


L'eix de la setmana: Tornada a l'ESCOLA sense massa respostes - YouTube

L’educació a Catalunya i tot l’Estat espanyol arrossega més de 10 anys de retallades. Això implica la falta de prou personal i aules amb sobre població d’alumnes. Aquesta situació ja de por si dolenta es converteix en greu des de l’inici de la Pandèmia. I ara a la tornada la situació és igual per la falta d’inversions de la Generalitat i el Govern Central. Podem veure l’eix de la setmana de Verónica Landa.

Pots llegir més articles a 𝐞𝐬𝐪𝐮𝐞𝐫𝐫𝐚𝐝𝐢𝐚𝐫𝐢.𝐜𝐚𝐭

👀 Estem a les xarxes!

Twitter: https://bit.ly/2xHuNfu
Instagram: https://bit.ly/2IR7rGK
Telegram: https://t.me/EsquerraDiariCat


Què ens diferencia d’altres diaris? Que el nostre propòsit és revelar les mentides dels poderosos i donar veu a la classe treballadora, les dones i la joventut.

📧 [email protected]
temes relacionats

Xarxa de Treballadores precàries   /    Infantessa   /    Pandèmia   /    #Covid-19   /    Ensenyament Públic   /    Educació en crisi   /    Educació pública   /    Treballadors de l’educació

Comentaris

Comentar