Repressió

REPRESSIÓ

L’Ibrahim i en Charaf en llibertat!!

L'advocat de l'Ibrahim i en Charaf, Benet Salellas, ha anunciat a través de les xarxes socials que els dos nois presos des de l'ocubre per les protestes contra la sentència del Supremo, han sigut posats en lliberat.

dijous 2 de juliol de 2020| edició del dia

Foto Assemblea.cat

Avui la Secció 4a de l’Audiència de Girona ha posat en llibertat l’Ibrahim i en Charaf. Els dos joves van ser detinguts durant les protestes contra la sentència de la vergonya de l’octubre passat. Segons el seu advocat, aquesta acció "És presagi d’una bona sentència i esperem que auguri futures resolucions judicials més respectuoses amb els nostres drets".

Aquests dos activistes contra la sentència de l’1O, han estats els primers en ser jutjats. I precisament per això és que el Buffet d’advocats de Benet Salellas augura més sentències favorables per a la resta de judicis.

Aquests fets han de ser un al·licient per continuar amb la campanya de llibertat a tots els presos polítics, per denunciar l’atac polític per part de la judicatura, i totes les institucions del Règim del 78 contra el poble català. Aixi com també enfront la Generalitat, qui també demanava presó contra els dos activistes, a més de posicionar-se com a acusació particular de molts altres casos envers joves militants que han sortit a defensar als líders sobiranistes presos i les llibertats democràtiques.

Et pot interessar: La Generalitat també demana presó per als 9 de Lledoners
temes relacionats

Repressió    /    #SentenciaProces   /    Sentència   /    Repressió a Catalunya   /    Repressió

Comentaris

Comentar