×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Jornada de lluites i marxes populars contra el tancament de Nissan

Des de diversos punts les anomenades marxes populars han confluït a les instal·lacions de Nissan a Montcada i Reixac al crit de "Nissan no se cierra".

EsquerraDiari.cat

divendres 10 de juliol de 2020
Facebook Twitter

Foto El Triangle

Actualització 21:45hs

Les dues columnes han arribat al campament de La Resistance. Diversos milers de persones han estat cridant una i un altra vegada "Nissan no se cierra" i van una assemblea amb el compromís d’evitar el tancament de l’automotriu.

Massiva assemblea al campament de "La Resistance"

Columna Santa Coloma de Gramenet

Columna Mollet

Montcada i Reixac

Els preparatius

Els comitès d’empresa a Nissan han informat que es faran marxes que confluiran des de diversos punts al Campament “La Resistance” que hi ha davant de la fàbrica que Nissan té a Montcada i Reixac. Aquesta acció començarà a la tarda d’aquest divendres i sortirà des de diversos municipis propers a les instal·lacions de Nissan amb l’objectiu d’aplegar els sectors populars catalans.

Sortiran dues columnes. La primera que sortirà de Santa Coloma de Gramanet a les 18hs i des de Ripollet a les 19hs per arribar a les 20hs al carrer major de Montcada i Reixac. I des d’enllà partirà cap al Campament dels treballadors de Nisssan en lluita “La Resistance”.

L’altra columna farà el mateix des de Mollet del Vallés a les sis de la tarda i des de Santa Perpètua de Mogoda a les 19h per arribar a La Llagosta a les vuit del vespre. Una vegada hagin arribat les dues columnes, marxaren per la nacional fins al Campament La Resistance.

En finalitzar les marxes es realitzarà una assemblea en la qual s’explicarà els resultats de les reunions d’aquesta setmana amb l’administració i l’Empresa. Segons el Comitè "Són setmanes molt importants per a l’esdevenir del nostre conflicte, per això més que mai és important que les mobilitzacions siguin massives". I finalment en el comunicat, el Comitè informa "que el pròxim dia 15 de Juliol tenim plantejat anar de manifestació a Madrid".

La lluita continua per #FuturoParaNissanYA i No al tancament de Nissan. L’objectiu consisteix en defensar tots els llocs de feina i lluitar tots junts perquè tota la plantilla tingui les mateixos drets. I per això no hi ha altra alternativa que nacionalitzar l’empresa sense pagament i sota el control dels treballadors.

Et pot interessar: Cinquè dia de piquet d’Acciona-Nissan: "Que no surti ni un camió"

Et pot interessar: URGENT: els treballadors d’Acciona fan una crida a ocupar les plantes


Facebook Twitter
Joan Tallada, membre d'Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

Joan Tallada, membre d’Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i 'putosdefensors' signen un manifest per l'independència de l'Espanya perseguida"

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”