×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

“Hazte Oir” passeja un bus amb la cara d’Hitler i alerta de la “conspiració marxista-feminista”

L'organització homòfoba i misògina d'extrema dreta ha fet circular un bus que porta una imatge d'Hitler amb els llavis pintats.

EsquerraDiari.cat

dissabte 2 de març de 2019
Facebook Twitter

Des de “Hazte Oir” asseguren que “no hi ha violència de gènere”, sinó “violència domèstica”. Per això demanen la derogació de l’actual Llei de Violència de Gènere, acusant-la de “discriminatòria” cap als homes. L’argument és similar al que utilitzen VOX i sectors del PP, com a part del seu discurs “anti gènere”.

Per a reforçar aquesta campanya, publiquen en el seu compte de Twitter un vídeo titulat “Feminisme radical a Espanya” on presenten la seva particular visió sobre el moviment de dones. Allí assenyalen que “quan el benestar en les societats occidentals va deixar sense arguments la lluita de classes, l’esquerra marxista que havia perdut la seva revolució va començar a pensar… i va descobrir que enfrontant a l’home i a la dona podia tenir una nova revolució en marxa, que podia minar el pilar de la societat natural i reconfigurar ideològicament la història i les relacions entre les persones. Va aprofitar que la dona havia estat segles sostenint les cases, els fills i les famílies del món, i les va cridar oprimides, oprimides per l’home…”

Segons aquesta organització, l’auge del moviment de dones respon a una espècie de conspiració marxista-feminista, que busca distorsionar la realitat i mostrar que les dones “viuen en una situació d’opressió insuportable”, quan en realitat estem en societats inclusives i meravelloses. Tot això, llavors, no seria més que una excusa per a formar associacions feministes que rebin subsidis de l’Estat.

“Ha secularitzat els Estats i l’educació… minant la tradició humanista cristiana”, es lamenten en el vídeo i malparlen a continuació contra les campanyes pel dret a l’avortament.

Les xarxes socials no van trigar a respondre als misògins de Hazte Oir amb les seves pròpies versions del tan esmentat bus:


Facebook Twitter
Senseidrets: programes d'innovació o d'explotació de la Generalitat?

Senseidrets: programes d’innovació o d’explotació de la Generalitat?

La pagesia de Catalunya es concentra a Barcelona

La pagesia de Catalunya es concentra a Barcelona

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

Catalunya entra en alerta màxima per la sequera

Catalunya entra en alerta màxima per la sequera

Eleccions Galícia | El PP manté la seva majoria absoluta, el BNG creix a costa del PSdG i el “vell” neoreformisme s'enfonsa

Eleccions Galícia | El PP manté la seva majoria absoluta, el BNG creix a costa del PSdG i el “vell” neoreformisme s’enfonsa

Eleccions Galícia 18-F: què pot esperar el poble treballador?

Eleccions Galícia 18-F: què pot esperar el poble treballador?

Avals públics per a la compra d'habitatge: un regal del govern “progressista” per als bancs i especuladors

Avals públics per a la compra d’habitatge: un regal del govern “progressista” per als bancs i especuladors

El govern espanyol continua venent armes a Israel en plena invasió a Rafah

El govern espanyol continua venent armes a Israel en plena invasió a Rafah