Catalunya

CATALUNYA

[Fotogaleria] Massiva protesta contra la visita de Felipe VI

Vegeu aquí algunes imatges de les protestes per la visita de Felipe VI d'aquest divendres a Catalunya. Fotografies de Martí Segura Ramoneda (@segraam).

dissabte 10 d’octubre de 2020| edició del dia

Foto: Martí Segura Ramoneda - @segraam

Felipe VI ha visitat aquest divendres Catalunya en motiu de l’entrega de premis de la Barcelona New Economy Week, acompanyat, a més, del president del Govern Pedro Sánchez.

Davant d’aquesta nova visitia, l’ANC, Òmnium i els CDR van convocar noves protestes de repulsa durant tot el matí i enmig d’un fortissim dispositiu policial dels Mossos d’Esquadra.

Tant Òmnium com l’Assemblea Nacional Catalana van organitzar un "gran cadena humana" en repulsa per la visita reial juntament amb els partits JxCat, ERC, la CUP i d’altres organitzacions independentistes. En aquest sentit, Òmnium havia penjat també una pacarta gegant amb la llegenda "Juan Carlos primer, Felip l’últim" i el hashtag "#CoronaCiao", que va ser retirada rapidament pels mossos.

I per la seva banda, els CDR van convocar a Arc de Triomf una manifestació per anar fins a l’Estació de França on estava la comitiva reial. Fet que va provocar numeroses identificacions un encapsulament dels manifestant per part dels mossos, entre moments també de tensió per la repressió policial.

Vegeu a continuació algunes de les imatges del reporter gràfic Martí Segura Ramoneda (@segraam) durant la jornada de protestes per la visita de Felipe VI a Catalunya:

Centenars de manifestants enfront l’operatiu policial dels mossos

Una cremada massiva de bitllets falsos amb la imatge de la Corona

Els manifestants es dirigeixen cap a l’Estació de França al crit de "Catalunya no té Rei"

Els mossos equipats amb escuts després de la holi de colors que havien tirat alguns manifestants

Més manifestants avançant cap a l’Estació de França on els esperava un fort dispositiu policial
temes relacionats

Repressió a Catalunya   /    Catalunya   /    Protestes   /    Rei Felip VI   /    Comités de Defensa de la República (CDR)   /    Catalunya

Comentaris

Comentar