Catalunya

CATALUNYA

[Fotogaleria] Manifestació en suport de la fotoperiodista Mireia Comas

Vegeu aquí algunes imatges de la manifestació en suport a la fotoperiodista Mireia Comas acusada d'atemptat a l'autoritat per informar d'un desnonament. Fotografies de Martí Segura Ramoneda (@segraam).

diumenge 18 d’octubre de 2020| edició del dia

Foto: Martí Segura Ramoneda - @segraam

Aquest diumenge s’ha celebrat una manifestació en suport a Mireia Comas, la fotoperiodista detinguda per part dels Mossos d’Esquadra el passat dimarts mentre cobria amb imatges un desnonament al barri de Can Palet de Terrassa.

La manifestació convocada per la plataforma Prou Repressió Premsa ha donat suport a Comas, acusada d’atemptat a l’autoritat i pel que la fiscalia demana un any de presó i una sanció econòmica.

Però a més, la protesta ha denunciant els atacs constants contra la llibertat d’información i han manifestat que "aquesta no és una situació aïllada” i que en 2019 "es van recollir més de 200 incidents contra professionals de la informació" per part dels cossos policials.

Cal destacar, en aquest sentit, que en tornar de la manifestació diferents membres de Prou Repressió Premsa han sigut identificats i cohartats pel mateix cos dels Mossos d’Esquadra a la plaça Urquinaona de Barcelona.

Posteriorment, la mateixa plataforma ha denunciat en un manifest la repressió a la que es veuen constantment sotmesos i la defensa de la llibertat d’informació".

Vegeu a continuació algunes de les imatges de la manifestació en suport a la fotoperiodista Mireia Comas. Amb imatges del reporter gràfic Martí Segura Ramoneda (@segraam):
temes relacionats

Periodisme   /    Repressió a Catalunya   /    Llibertat d’expressió   /    Catalunya   /    Llibertat de premsa   /    Llibertats democràtiques   /    Repressió   /    Catalunya   /    Societat

Comentaris

Comentar