Món obrer Estat espanyol

NISSAN

[Fotogaleria] Massiva concentració contra el tancament de Nissan

Vegeu aquí algunes imatges de la concentració dels treballadors i treballadores de Nissan i les subcontractes com Acciona d'aquest dijous en defensa dels seus llocs de treball i contra el tancament de les plantes. Fotografies de Martí Segura Ramoneda (@segraam).

divendres 12 de juny de 2020| edició del dia

Foto: Martí Segura Ramoneda - @segraam

Mig miler de treballadors i treballadores de Nissan protestaven ahir pels carrers de Barcelona contra la decisió de l’empresa de tancar les plantes de Montcada i Zona Franca, acomiadant 3.000 treballadors directes, a més de 22.000 indirectes de les empreses subcontractades i de subministraments.

Una concentració en la que també va participar l’alacadessa de Barcelona, Ada Colau, i que es va emportar una forta esbroncada per part dels treballadors, els quals tenen el record de les paraules de la tinenta d’alcalde Janet Sanz, fent una crida a posar fi a la indústria del motor a Catalunya.

Et pot interessar: Ada Colau esbroncada per treballadors de Nissan: la memòria de les vagues a Movistar i TMB

Per altra banda, cal destacar que els treballadors de Nissan i les subcontractes porten més d’un mes en vaga per defensar els seus llocs de treball i contra el tancament anunciant pel pròxim mes de desembre.

Vegeu a continuació algunes de les imatges del reporter gràfic Martí Segura Ramoneda (@segraam) durant la concentració dels treballadors i treballadores de Nissan d’aquest dijous:

Treballadors i treballadores de Nissan en primer pla

Una riuada de treballadores i treballadors de Nissan i subcontractes com Acciona vist des de l’escenari de la concentració

Més treballadors i treballadores d’Acciona i altres subcontractes de Nissan protestant en defensa dels seus llocs de treball

Un treballador de Nissan protestant puny en alt contra el tancament

Nens dels treballadors i treballadores de Nissan durant la concentració. Es calcula que el tancament de les plantes pot afectar a més de 25.000 families
temes relacionats

Vaga Nissan   /    Nissan   /    Món obrer Estat espanyol   /    Ada Colau

Comentaris

Comentar