×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube
banner

Fira Literal: Esquerra Diari presentarà el llibre ’De la movilización a la revolución’

Des d’Esquerra Diari participem d’aquesta nova edició de La Literal amb un stand amb tot el nostre catàleg. I dissabte a les 20 hores el director d'ED Santiago Lupe, tindrà al seu càrrec la presentació del llibre ’De la movilización a la revolución', de Matías Maiello.

EsquerraDiari.cat

dilluns 15 de maig de 2023
Facebook Twitter

Ja tenim la 9ena edició de la Fira Literal a tocar, i com cada any des d’Esquerra Diari i el Corrent Revolucionari de Treballadores i Treballadors no perdem l’ocasió de poder participar de la fira d’idees i llibres radicals.

Novament la fira de idees i llibres radicals tornarà a ajuntar més de cent editorials i llibreries independents al recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu, en la que s’exposaran més de sis mil títols. Un espai que s’ha consolidat en punt de trobada i de vida comunitària per al pensament crític.

En total, per als dos dies de fira hi ha programades desenes d’activitats entre presentacions de llibres, converses, debats, poesia, conta contes i actuacions musicals que ocuparan els diferents espais repartits per tota la Fabra i Coats. Tot, acompanyat de menjar i beure de diferents experiències cooperatives, artesanes i d’ajuda solidària.

Des d’Esquerra Diari participem també d’aquesta nova edició de La Literal amb un stand amb tot el nostre catàleg sobre història, gènere, marxisme, divulgació, estratègia i moltes novetats més que anirem anunciant en els pròxims dies a les xarxes socials.

I el dissabte a les 20 hores Santiago Lupe, historiador i director d’Esquerra Diari, presentarà el llibre ’De la movilización a la revolución’, de Matías Maiello. El treball és la novena publicació de la col·lecció ’Debates marxistas’ de Ediciones IPS.

Mentre que Cynthia Luz Burgueño, Doctora en Història i co autora de ’Patriarcado y capitalismo: feminismo clase y diversidad’, serà l’encarregada de presentar l’acte.

L’obra s’articula entorn d’aquesta pregunta: quines són les vies perquè totes aquelles forces posades en moviment en els processos ede la lluita puguin evitar ser dissipades o canalitzades en els marcs d’allò instituït i donar lloc a noves revolucions en el segle XXI? A partir d’una revaloració del pensament estratègic, Matías Maiello recupera la noció de "programa transicional" sistematitzada per Lleó Trotsky i revisita els debats que, entorn d’aquestes problemàtiques, han travessat al marxisme des dels seus orígens, per repensar la perspectiva socialista avui.


Facebook Twitter
El racisme de l'extrema dreta no es combat amb el mal menor

El racisme de l’extrema dreta no es combat amb el mal menor

Eleccions Catalunya: A qui beneficia l'ampliació del Prat? PSC, ERC i Junts ho tenen clar

Eleccions Catalunya: A qui beneficia l’ampliació del Prat? PSC, ERC i Junts ho tenen clar

Eleccions Catalunya: Què proposen PSC, ERC i Junts sobre l'educació pública?

Eleccions Catalunya: Què proposen PSC, ERC i Junts sobre l’educació pública?

L'extrema dreta catalana o com el processisme ha possibilitat l'engendre d'Aliança Catalana

L’extrema dreta catalana o com el processisme ha possibilitat l’engendre d’Aliança Catalana

Sis claus per seguir la jornada electoral a Catalunya

Sis claus per seguir la jornada electoral a Catalunya

Pablo Castilla: "No hi ha 'regeneració democràtica' possible del monàrquic Règim del 78"

Pablo Castilla: "No hi ha ’regeneració democràtica’ possible del monàrquic Règim del 78"

Sánchez no dimiteix i crida a la “regeneració democràtica”: una maniobra perquè res canviï

Sánchez no dimiteix i crida a la “regeneració democràtica”: una maniobra perquè res canviï

Fora els bucs de guerra de l'OTAN del port de Maó

Fora els bucs de guerra de l’OTAN del port de Maó