×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Fira Literal: Esquerra Diari presenta el llibre ’Marxistas en la Primera Guerra Mundial’

Des d’Esquerra Diari participem d’aquesta nova edició de La Literal amb una paradeta amb tot el nostre catàleg, i diumenge a les 18 hores els companys Santiago Lupe (director) i Cynthia Lub (comitè editorial) tindran al seu càrrec la presentació del llibre ’Marxistas en la primera Guerra Mundial’.

EsquerraDiari.cat

dimecres 18 de maig de 2022
Facebook Twitter

Ja tenim novament la Firal Literal a tocar, i com cada any des d’Esquerra Diari i el Corrent Revolucionari de Treballadores i Treballadors no perdem l’ocasió de poder participar-hi.

Novament la fira de idees i llibres radicals tornarà a ajuntar més de cent editorials i llibreries independents al recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu, en el que serà un any més l’epicentre de la Barcelona crítica i alternativa durant tot el cap de setmana.

En total, per als dos dies de fira hi ha programades més de 70 activitats entre presentacions de llibres, converses, debats, poesia, conta contes i actuacions musicals que ocuparan cinc espais repartits per tota la Fabra i Coats.

Des d’Esquerra Diari participem també d’aquesta nova edició de La Literal amb una paradeta amb tot el nostre catàleg sobre història, gènere, marxisme, divulgació, estratègia i moltes novetats més que anirem anunciant en els pròxims dies.

A més, diumenge a les 18 hores Santiago Lupe, historiador i director d’Esquerra Diari, i Cynthia Lub, historiadora i membre del comitè editorial d’Esquerra Diari, presentaran el llibre ’Marxistas en la primera Guerra Mundial’.

Una recopilació de textos de Vladimir Lenin, León Trotsky, Rosa Luxemburg, Karl Liebknecht i Franz Mehring, molts d’ells inèdits en castellà, que suposen tot un arsenal d’idees per pensar i formular una posició independent en l’actual marc mundial signat per la guerra a Ucraïna i el rearmament imperialista.

Et pot interessar: Fira Literal: Un Bon llibre sempre és una provocació


Facebook Twitter
Joan Tallada, membre d'Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

Joan Tallada, membre d’Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i 'putosdefensors' signen un manifest per l'independència de l'Espanya perseguida"

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”