×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

"Fem una crida a la solidaritat als centres de treball"

La joventut que treballem a Telepizza sortim a lluitar contra la precarietat laboral i la repressió a qui critica aquest sistema. La llibertat d'expressió no es toca, es defensa! N'hi ha prou de precarietat, polítics lladres i monarques corruptes!

CGT Telepizza

dimarts 2 de març de 2021
Facebook Twitter

El raper Pablo Hásel es suma a la llarga llista d’advocats, cantants, activistes, sindicalistes, artistes, periodistes i twiters, que han estat sotmesos a multes, sancions o penes de pressió per expressar la seva opinió en les xarxes i gosar qüestionar a la Monarquia borbònica. Tot això amb la complicitat del “govern progressista” del PSOE-Unidas Podemos.

Per moltes diferències que tinguem amb el discurs polític de Hásel, és evident que el seu cas repressiu s’està usant com a càstig exemplar per a domesticar els qui s’atreveixin a expressar la seva opinió per a qüestionar el règim polític o les seves institucions anti-democràtiques.

Qui anirà després? Serà cantant? Periodista? Sindicalista? Pot ser qualsevol, també tu, si t’atreveixes a qüestionar a la Corona. Mentrestant, enmig de la pitjor crisi econòmica i social des d’anys, amb una desocupació que escala al 16% i al 40% per a la joventut, amb milers d’autònoms arruïnats,... la Casa Reial anunciava que la princesa Leonor estudiarà en un col·legi privat d’elit a Gal·les. El capritx costarà 70 mil euros anuals, que serà pagat amb diners públics.

Milers hem sortit als carrers a defensar la llibertat d’expressió i de les preses. Però també per a protestar contra el futur de misèria que ens imposen, i la impunitat amb la qual viuen no sols els polítics i els monarques corruptes, sinó també els grans empresaris que precaritzan les nostres vides.

Aquest règim polític està dissenyat per a ells i és incompatible amb els drets democràtics, que els resulta molest. És la raó que els partits capitalistes dins i fora del govern i els mitjans de comunicació de l’IBEX35 es llancin a una campanya brutal, criminalitzant les manifestacions amb l’excusa que eren “violentes” per a tractar de desviar l’atenció del veritable problema.

I no és d’estranyar. Aquesta campanya l’aixequen els mateixos que els preocupa que cremin contenidors però no els preocupa que la gent urgeix en ells per menjar. Són els mateixos que apliquen les reformes laborals que permeten els sous i els treballs escombraries, mentre les grans empreses guanyen cada vegada més a la nostra costa.

Són els mateixos que els permeten tirar-te al carrer amb impunitat als empresaris si goses queixar-te de l’empresa. Són els mateixos que parlen de “democràcia” mentre els treballadors aguantem una veritable dictadura patronal en les nostres empreses.

Són els mateixos que no els importa agredir a ancianes i tirar-les de les seves cases a porrades quan no poden pagar als banquers, o els mateixos que permeten tallar la llum a la famílies que no té per a les pujades d’Endesa. Són els mateixos que prefereixen que els autònoms s’enfonsin en la misèria mentre destinen milions d’euros de “rescat” als banquers.

Són els mateixos que es neguen condemnar i jutjar als torturadors i assassins de la dictadura franquista. Són els mateixos partits que porten anys inflant-se de diners públics i suborns d’empresaris i constructors. Són els mateixos que es neguen a condemnar l’escandalosa corrupció de la Corona que acumula 2.000 milions d’euros a través de negocis tèrbols i que es neguen a condemnar al Rei emèrit avui a la fuga als Emirats Àrabs, on els seus amics monarques manen decapitar a joves i periodistes per oposar-se al seu règim. Són els mateixos que organitzen i donen suport a guerres a l’Iraq o el Marroc per a fer negocis o ofeguen a immigrants en les costes.

Aquests dies, l’FMI (la major organització de banquers del món) va pronosticar que en uns anys hi haurà regirades socials a causa de les enormes desigualtats socials. I és lògic. Mentre existeixi aquest règim que ens empobreix i ens empresona per opinar diferent i per qüestionar la monarquia i les seves institucions, els pobres continuaran rebel·lant-se.

Hem participat en les manifestacions contra la repressió per l’empresonament a Pablo Hásel. Des de les mateixes, el nostre company Adrián Maza deia que "cridem a les direccions dels sindicats a que organitzin, com estem fent a Telepizza, la solidaritat en els centres de treball. Per a denunciar la precarietat, i la impunitat amb la qual viu aquest règim monàrquic."

A diferència d’ells, nosaltres condemnem i apuntem cap al veritable origen de la violència: la impunitat total amb la qual viuen aquests veritables “ricachones”, els seus partits, els seus reis i les seves institucions medievals i anti-democràtiques. Són a ells als quals cal condemnar. Als capitalistes i els seus servents que sustenten un sistema que sobreviu a base de crims i espoli contra les classes treballadores.


Facebook Twitter
La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

Contra el 155 a l'escola catalana! No acatarem la sentència! Acabem amb deu anys de retallades!

Contra el 155 a l’escola catalana! No acatarem la sentència! Acabem amb deu anys de retallades!

Margarita Robles sabia que estava sent espiada quan negava que s'espiés a l'independentisme

Margarita Robles sabia que estava sent espiada quan negava que s’espiés a l’independentisme

El govern justifica l'espionatge a l'independentisme: "Què ha de fer un Estat quan algú declara la independència?”

El govern justifica l’espionatge a l’independentisme: "Què ha de fer un Estat quan algú declara la independència?”

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La borbonada de la setmana

La borbonada de la setmana

No a la Llei Iceta. No més casos com el de l'escola Folch i Torres!

No a la Llei Iceta. No més casos com el de l’escola Folch i Torres!

Borbó i compte nou: Juan Carlos de tornada a Espanya

Borbó i compte nou: Juan Carlos de tornada a Espanya