×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

"Espanya té des de fa una setmana 40 milions de metges especialitzats en coronavirus"

Sanitat informa que la segona dosi del vaccí contra la covid-19 podrà triar-se a la carta entre AstraZeneca i Pfizer en els menors de seixanta anys. I no ens estranyaria que en un futur cadascú es pugui vaccinar a si mateix, en cas de més desatencions del Govern central.

EsquerraDiari.cat

dissabte 5 de juny de 2021
Facebook Twitter

En la imatge el cunyat de Fernando Simón en un vaccinòdrom.

AstraZeneca o Pfizer, vaccinaments a la carta per cortesia del Ministerio de ACME... perdó, de Sanidad. El Gobierno de España indicava fa uns dies que tots els menors de seixanta anys tindran la titulació de medicina de forma gratuïta per poder triar quin vaccí posar-se si ja porten una primera dosí d’AstraZeneca.

Una nova mesura sanitària que va en la línia de la dels primers mesos de pandèmia que obligava a anar tots feliços i contents a treballar en transport públic.

Davant aquesta iniciativa diferents col·lectius no s’han fet esperar i ja han passat a recollir el diploma que els acredita com a metges en els diferents punts de recollida establerts als centres d’atenció primaris més pròxims, així com també als estancs i administracions de loteria.

El cunyat de Fernando Simón, director del Centro de Coordinación de Alertas y Emergencias Sanitarias del Ministerio de Sanidad, que resulta ser el mateix que el cosí meteoròleg de Mariano Rajoy, avisava però, que aquesta titulació no servirà per entrar en cap borsa de treball de la sanitat pública i que es manté en la posició de que el canvi climàtic no existeix, o en cas contrari és una invenció d’alguns estats en el mateix sentit que la pandèmia del coronavirus.

El col·lectiu de pallasos, per la seva part, ha assenyalat que estan molt contents amb la nova mesura i han fet una petició per a poder utilitzar les seves xeringues gegants de broma per administrar les dosis.

Per altra banda, el col·lectiu de mèdics infants, recentment format i que va dels sis als dotze anys, consideren que si es decideix per AstraZeneca hi haurà piruleta per a tots. No obstant, informen que si la segona dosi escollida és Pfizer, hauran d’atenir-se a les consecuències de la mala gestió del Gobierno de ACME... perdó, del PSOE i Unidas Podemos.

Per últim, les persones migrants sense papers, han reivindicat que qualsevol vaccí els aniria bé, amb tal de que puguin ser vaccinats com la resta de la població, i no perseguits i expulsats del país.

***

Tot això podria estar passant i no seria estrany veient com ha sigut la gestió durant la pandèmia del Govern central del PSOE i Unidas Podemos i els diferents governs autonòmics.

Resulta que el Govern més "progressista" de la història decideix que els menors de seixanta anys puguin escollir el vaccí Pfizer com a segona dosi, tot i haver-se posat la primera d’AstraZeneca, després d’haver-se fet un estudi amb només 600 persones, sense grups de control i que no respon als efectes secundaris de la combinació de tots dos vaccins.

No obstant, allò més irresponsable és que s’acabi donant la possibilitat de que sigui la població la que pugui escollir, quan ni tan sols es compte amb tota la informació necessaria.

Una mesura tan irresponsable com la d’informar que les mascaretes no eren necessaries per a protegir-se de la Covid-19 simplement perquè no hi havia reserves per a tota la població, o que milions de persones haguessin de continuar anant a treballar i exposar-se a ser contagiats.

Res que ens vingui de nou, doncs el gruix de les mesures aplicades pels diferents governs durant la pandèmia han anat sempre en direcció a salvar els beneficis dels grans empresaris i l’Ibex35 en lloc d’implementar mesures dirigides a milers de families que s’han quedat sense feina, sense ingressos i sense prestacions d’atur; o pal·liar la crisi sanitària amb la nacionalització de la sanitat privada i tota la indústria farmacèutica en favor de salvar milers de vides.

Fet que ha provocat un col·lapse sanitari mai vist i la mort de milers de persones, de les quals el Govern central i el Govern de la Generalitat a Catalunya, en són els principals responsables.


Facebook Twitter
Borràs és condemnada a quatre anys i mig de presó i una petició d'indult del TSJC

Borràs és condemnada a quatre anys i mig de presó i una petició d’indult del TSJC

Clara Ponsatí torna a Brusel·les després que els Mossos d'Esquadra la detinguessin en la seva tornada a Catalunya

Clara Ponsatí torna a Brusel·les després que els Mossos d’Esquadra la detinguessin en la seva tornada a Catalunya

La UPC és corresponsable del crim patronal de la mina de Súria

La UPC és corresponsable del crim patronal de la mina de Súria

L'emergència habitacional a Catalunya i l'aliança entre grans tenidors i governs

L’emergència habitacional a Catalunya i l’aliança entre grans tenidors i governs

El govern de Sánchez-Díaz enviarà tancs a Ucraïna després de Setmana Santa

El govern de Sánchez-Díaz enviarà tancs a Ucraïna després de Setmana Santa

Moció de censura: entre l'esperpent de la dreta i el mal menor del progressisme imperialista

Moció de censura: entre l’esperpent de la dreta i el mal menor del progressisme imperialista

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Nou cas d'infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

Nou cas d’infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid