×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Escola d’estiu revolucionària i internacionalista #02 al cor d’Aveyron (França)

Del 3 al 8 de juliol se celebrarà a França la segona edició de la Universitat Internacionalista i Revolucionària d'Estiu organitzada per Izquierda Diario i la CRT al costat dels diaris de la xarxa internacional La Izquierda Diario, promoguda pels grups de la Fracció Trotskista-Quarta Internacional a Europa (Rèvolution Permanent i la CCR de França; Klasse gegen Klasse i el grup RIO d'Alemanya i La Voce delle Lotte i la FIR d'Itàlia), així com l'agrupació juvenil Contracorrent de l'Estat espanyol i els col·lectius de dones de la xarxa internacional Pan y Rosas.

dissabte 13 d’abril de 2019
Facebook Twitter

Després de la primera edició de l’escola en 2016, realitzada a Barcelona, aquesta vegada les nostres companyes i companys de la Courant Communiste Révolutionnaire (CCR) i el diari digital Rèvolution Permanent de França, seran els amfitrions en una nova i més ambiciosa edició de l’Escola d’estiu revolucionària i internacionalista.

Després d’un període marcat per diferents fenòmens a escala internacional, serà una oportunitat per a una trobada, reflexió i debat internacionalista entre joves i treballadors de diferents països europeus. Des del moviment de les “armilles grogues” a França fins a la lluita per la independència de Catalunya, des de la primavera algeriana contra Bouteflika, fins a l’aparició d’una nova onada feminista internacional, diferents fenòmens de la lluita de classes contrasten amb l’enfortiment de l’extrema dreta i la crisi dels projectes neo-reformistes.

Sobre aquests i altres temes debatrem en aquests cinc dies, amb l’objectiu de fer un balanç de la situació política i intercanviar idees sobre les tasques que tenim per davant els qui lluitem contra el sistema capitalista, els règims polítics al seu servei i totes les formes d’explotació i opressió.

Aveyron, al sud de França

Per a això, un centre de vacances en un parc natural en el cor d’Aveyron (al sur de França) estarà completament reservat per a nosaltres, amb pensió completa, incloent totes les comoditats: habitacions per a 4 o 6 persones amb bany privat, menjars, activitats culturals, esportives i entreteniment per als nens. Tot això per un preu progressiu en funció dels ingressos, d’acord amb un principi de solidaritat que permet que totes i tots puguin participar de la Universitat d’Estiu.

Programa de l’Escola

Tarifes

Tarifes per a 5 dies en pensió completa, sense transport, amb arribada a la tarda/nit del 3 de juliol i sortida el 8 de juliol al matí/migdia:

 •  Nens de 3 a 12 anys: 80€
 •  Joves / precaris (Ingrés Mensual Net inferior 700€): 120€
 •  Ingrés Mensual Net entre 700€ i 1200€: 150€
 •  Ingrés Mensual Net entre 1200€ i 2000€: 200€
 •  Ingrés Mensual Net superior 2000€: 250€
 •  Tarifa solidària: 300€

  Per a més informació, mitjans de transport per a arribar a l’escola o per a inscriure’s, podeu contactar amb nosaltres a: [email protected]

  FORMULARI D’INSCRIPCIÓ:

  <PDF>

  El mateix pot lliurar-se en mà o per correu electrònic, acompanyat del pagament en efectiu o del comprovant de pagament mitjançant transferència bancària de l’import total de l’estada o d’un dipòsit del 50% (les diferents modalitats estan indicades en el formulari).

  * El programa detallat de l’escola estarà disponible en línia molt aviat.

  EVENTO en Facebook


 • Facebook Twitter
  ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

  ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

  Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

  Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

  "Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

  "Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

  Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

  Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

  El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

  El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

  Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

  Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

  Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

  Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

  Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

  Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques