×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Entren a robar al despatx dels advocats de les Kellys a les portes del judici contra el Grand Hotel

Els lletrats han denunciat un robatori al seu despatx la matinada d'aquest dimecres. Es van emportar els ordinadors dels defensors de Las Kellys, sense tocar cap altre tipus de material, a les portes del judici contra el Grand Hotel.

IzquierdaDiario.es

divendres 25 d’octubre de 2019
Facebook Twitter

Foto: Twitter @*LasKellysBCN

Las Kellys Barcelona i el despatx d’advocats Laie Advocats ha denunciat que en la matinada d’aquest passat dimecres van entrar a les seves oficines de Via Laietana, al centre de Barcelona, i es van emportar els ordinadors d’alguns lletrats.

En el robatori perpetrat, encara sense sospitosos, es van emportar els ordinadors i material dels lletrats defensors de Las Kellys. Aquest succés, ja de per si mateix absolutament denunciable, se li suma el context.

El pròxim 12 de novembre Las Kellys Barcelona, de la mà del despatx d’advocats Laie, té un judici contra el Grand Hotel Barcelona, situat a la mateixa Via Laietana.

El judici es deu a la denúncia interposada per Las Kellys contra l’hotel per l’acomiadament d’una treballadora, l’any passat, per afiliar-se al sindicat de cambreres d’habitació. Com assenyalen fonts del despatx d’advocats Laie, que no han volgut vincular els fets mancant proves i amb una recerca en curs, sí que han remarcat que "és importantíssima [la vista judicial], perquè no es tracta només d’un possible acomiadament nul per vulneració de drets fonamentals, sinó que també hi ha indicis, que obren en el nostre poder, que es va produir una cessió il·legal de treballadores".

Durant la seva gestió, Guardans no s’ha volgut quedar enrere en la cadena de precarització laboral i va iniciar al seu hotel el procés d’externalitzacions. Com no podia ser d’una altra manera va començar per les cambreres de pis, és a dir, les que netegen les habitacions, Las Kellys.

Las Kellys, a més d’aquesta cita judicial, mantenen una lluita activa contra el Grand Hotel, amb manifestacions durant aquests mesos i concentracions a les portes cada divendres.

Des d’Esquerra Diari - Izquierda Diario volem enviar el nostre suport i solidaritat amb Las Kellys Barcelona i denunciar aquest robatori del despatx d’advocats Laie a les portes del judici contra el Grand Hotel.


Facebook Twitter
Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques