Catalunya

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

Els Mossos carreguen en una protesta estudiantil contra un acte de la dreta espanyolista en la UAB

Desenes d'estudiants es concentraven aquest matí per a protestar contra la presència de l'organització dretana S'Ha Acabat abrigallada per Vox, el PP i Cs.

dijous 25 de novembre| edició del dia

Els Mossos d’Esquadra carreguen durament en la Universitat Autònoma de Barcelona contra una protesta estudiantil convocada per la Coordinadora d’Assemblees de Facultat i les seves comissions feministes contra un acte de l’organització dretana S’Ha Acabat.

Desenes d’estudiants, acompanyats d’alguns professors i treballadors de la universitat, s’havien concentrat des de primera hora del matí contra l’acte que sota el lema “En defensa de la libertad” havia rebut el suport dels principals líders de la dreta espanyolista en el Parlament, com Carlos Carrizosa i Martín Blanco (Ciutadans), Antonio Gallego (VOX) i Josep Bou (president del grup municipal del PP a Barcelona).

El Rectorat de la UAB havia autoritzat l’acte i la presència d’un fort dispositiu policial d’unitats antiavalots dels Mossos d’Esquadra. La presència i la intervenció policial contra les protestes estudiantils s’està ja convertint en habitual en aquest campus, aquelcom que denunciaven des de la secció sindical de la CGT en la UAB des del seu compte de twitter.

Diverses organitzacions estudiantils, com el SEPC o Contracorrent, han participat de la protesta i denunciat la brutal repressió dels Mossos.
temes relacionats

Repressió a Catalunya   /    Catalunya   /    Repressió policial   /    Contracorrent   /    Extrema dreta   /    Moviment estudiantil   /    Repressió   /    Mossos d’Esquadra   /    Catalunya

Comentaris

Comentar