Política Estado Español

COMITÈS DE DEFENSA DE LA REPÚBLICA

Els Comitès de Defensa de la República es preparen per a la vaga del 8N amb talls de carreteres

Aquestes són les primeres accions per exigir la llibertat dels presos polítics i preparar-se per a la vaga convocada el 8N com a part de les mesures acordades dissabte passat en la IVº Trobada dels Comitès de Defensa de la República.

dilluns 6 de novembre de 2017| edició del dia

Edición castellano

Les resolucions d’aquesta Trobada estan publicades en el comunicat conjunt difós en Twitter en el qual criden a “Aturem la falsa normalitat, surt al carrer, busca el teu CDR i participa”. La lluita central és per la llibertat dels presos polítics i enfrontar la duríssima repressió del 155 de part del govern del PP, la corona i amb el suport del PSOE i Ciutadans.

Aquestes primeres accions tenen l’objectiu de preparar-se per a la vaga convocada el 8N, en coordinació amb les entitats sobiranistes, ANC i Òmnium, així com amb els sindicats “compromesos” amb la vaga.

Molts comitès van fer les seves assemblees el cap de setmana per començar a preparar les accions que començen aquest dilluns amb talls de carrers i carreteres per exigir la llibertat dels presos polítics, amb pancartes per defensar la República i amb el lema “Comencem a trencar la falsa normalitat”.
Comentaris

Comentar