Repressió

REPRESSIÓ A l'ESQUERRA INDEPENDENTISTA

El setge policial a la seu de la CUP en 2017 és legal per a la (in)justícia

La jutgessa diu que és legal l'assetjament de la Policia davant la seu de la CUP el 20-S, encara que no tenien ordre judicial i arxiva el cas

dissabte 22 de febrer de 2020| edici� del dia

La jutgessa Sílvia López Mejía entén que el "desplegament policial" no pot ser un delit de coaccions perqué cap agent va cometre cap actuació obstativa o impositiva vers als militants cupaires o qualsevol altra persona.

Per tant, la (in)justícia arxiva per segona vegada la intromissió policial en les activitats militants de la CUP. La manifestació pacifica del 20S que se hacia a pocos metros es delito de rebelió. Però l’intent policial d’obstaculitzar l’acció política d’un partit.

Però això és la justícia d’aquesta democràcia per a rics. La "justícia" sempre s’aixeca la vena dels ulls. És que no és el mateix jutja a la dissidència política que fer-ho amb un d’ells. Sempre defensen les forces repressives de l’estat i els seus agents.

La repressió judicial i policial continua i en especial sobre l’esquerra independentista. En aquesta setmana han hagut més citacions sobre militants d’Endavant i de la CUP.
temes relacionats

Repressió    /    Repressió Catalunya   /    CUP   /    Catalunya   /    Política Estat espanyol

Comentaris

Comentar