Món obrer

MÓN OBRER

Roda de premsa #StopSubcontractació

Col·lectius com les subcontractes de Movistar, de SEAT, el Sindicat SAD de cuidadores municipals o els Riders X Derechos convoquen a una roda de premsa per dir prou a la subcontratació i la contractació frauduenta enmig d'una forta onada de pandèmia.

dimecres 3 de febrer| edició del dia


Roda de Premsa #StopSubcontractació - YouTube

Us convoquem a seguir la roda de premsa del dimecres 3 de febrer a les 11.30h en el Col·lectiu Ronda (Barcelona) per via conferencia per YouTube, per a informar-vos sobre la campanya per la prohibició de la subcontractació de les activitats essencials de les empreses.

La campanya la promovem diferents col·lectius en lluita contra la precarietat laboral, fortament impactats per la subcontractació i la contractació fraudulenta de falsos autònoms. Us convoquem el col·lectiu de tècnics i tècniques subcontractats de Telefónica Movistar, Riders X derechos, subcontractes de la SEAT, Sindicat SAD de cuidadores municipals, amb el suport dels sindicats: COBAS, COS, IAC, CGT, CNT, Enconstrucció, Solidaritat Obrera.

Els col·lectius convocants hem començat a coordinar-nos per a mobilitzar-nos conjuntament i ampliar el nombre de col·lectius de la campanya per a pressionar al govern de PSOE i Podem perquè legislin contra la subcontractació generalitzada.

La subcontractació és un dels mecanismes principals de precarització del mercat laboral, que afecta cada vegada més sectors. El PSOE es va comprometre a modificar l’Estatut dels Treballadors per a equiparar drets, PODEMOS prometia en el seu programa electoral la prohibició de la subcontractació generalitzada. Exigim que el govern modifiqui l’article 42 de l’Estatut dels Treballadors per a impedir que les empreses subcontractin les activitats i treballs que són part essencial i estable del seu funcionament.
temes relacionats

Subcontrates   /    Contractes laborals   /    #CiutatEnLluita   /    #CiutatDesperta   /    #CiutatDormida_CiutatDesperta   /    Pandèmia   /    SEAT   /    Món obrer   /    Frau laboral   /    Precarietat laboral   /    Catalunya   /    Món obrer Estat espanyol   /    Riders   /    Movistar

Comentaris

Comentar