Pandèmia

TREBALLADORES EN PRIMERA LÍNIA

EN VIU des de Nova York | Entrevista amb Tre Kwon, infermera de l’UCI de l’Hospital Muntanya Sinaí

Conversarem amb Tre Kwon, infermera de l'UCI de l'Hospital Muntanya Sinaí de Nova York. A Facebook i Instagram d'Esquerra Diari.

dissabte 11 d’abril de 2020| edició del dia

Les treballadores i treballadors de la sanitat, com d’altres sectors, estan en primera línia. Fan front a la pandèmia en un país amb més de 30 milions de persones sense assegurança mèdica i amb gravíssima una falta de mitjans.

Aquest divendres volem conversar amb una d’elles. Tre Kwon, infermera de l’UCI de l’Hospital Muntanya Sinaí de Nova York. Només en aquest estat han mort ja més de 12 mil persones, tantes com a l’Estat espanyol.

Tre va suspendre la seva baixa de maternitat per a reincorporar-se al treball. Ella és també membre de la junta editorial de Left Voice, el diari en anglès de la xarxa de diaris Esquerra Diari.

Des d’aquesta primera línia no sols atén pacients, també és part del comitè de salut i seguretat format al costat dels seus companys i companyes de treball. Des d’aquí han organitzat les primeres protestes en exigència de mesures de seguretat i altres mesures més profundes, com la nacionalització de tot el sistema de salut o la indústria manufacturera que hauria de reconvertir-se baix control obrer per a la fabricació de tots els equips de protecció i sanitaris necessaris.

On es pot veure? Facebook e Instagram de Izquierda Diario}
temes relacionats

Pandèmia   /    Crisi coronavirus   /    Crisi sanitària   /    #Coronavirus   /    Treballadors sanitat   /    Sanitat pública   /    Dones en lluita   /    Estats Units   /    Internacional

Comentaris

Comentar