Mundo Obrero Estado Español

XARXA PRECÀRIA

EN VIU | Aquest nadal ens rebel·lem contra la precarietat! Xerrada-Debat de treballadors en lluita

Des de la Xarxa de treballadors precaris i Esquerra Diari et convidem a una xerrada-debat amb referents de sectors precaris que s'organitzen i lluiten contra la precarietat i en defensa dels serveis públics.

divendres 18 de desembre de 2020| edició del dia

Acaba 2020 amb un Nadal marcat per la crisi econòmica i sanitària, els ERTO, la precarietat i els atacs als serveis públics.

Vivim una crisi que ha suposat un avanç sobre els drets de les i els treballadors al mateix temps que ha posat en evidència les conseqüències de les polítiques privatitzadores dels serveis públics dirigides pels diferents partits i els governs centrals i autonòmics.

Una situació que ens colpeja a les i els treballadors, no obstant això, molts som els que davant això comencem a organitzar-nos. Per això et convidem a un espai de debat sobre la precarietat i com organitzar-nos per a enfrontar-la.

Et convidem a aquest espai de debat en el qual participessin treballadores i treballadors d’alguns dels sectors més colpejats per la crisi i les polítiques neoliberals, com a sanitat, educació i hostaleria. Parlaran de com afecta la crisi en els seus centres de treball i de quina manera s’estan organitzant per a enfrontar la crisi oberta per la pandèmia.

Un debat en el qual participessin treballadores del servei de neteja de l’Hospital Gregorio Marañón a Madrid que van barallar per frenar l’intent privatitzador d’aquest servei; zeladors de l’Hospital Miguel Servet de Saragossa, en el qual avui els seus treballadors barallen per evitar la privatització del servei de bugaderia d’aquest hospital; professores de la Comunitat de Madrid organitzades contra les mesures imposades i faltes de protocols en els centres educatius, també en contra dels acomiadaments; monitores de menjador i temps lliure de centres educatius que barallen per millors condicions laborals; i treballadors de l’hostaleria d’empreses com Vips i Telepizza que lluiten contra unes condicions cada vegada més precàries i per poder organitzar-se en els seus centres de treball.

PARTICIPEN:
María - COBAS Servei de neteja Gregorio Marañón
Lydia - Plataforma TRE (Trabajadores de Riesgo del sector de la Enseñanza)
Esteban - CGT Telepizza Barcelona
August - Zelador Hospital Miguel Servet, Zaragoza
Mikel - Trabajador d’Amazon, Barcelona
Esteban - CGT Vips Madrid
Asier - CGT Telepizza Zaragoza

SEGUEIX LA XERRADA:
DIJOUS 27 DE DESEMBRE - 18.30 H

En FACEBOOK LIVE d’IZQUIERDA DIARIO

Aquest Nadal ens rebel·lem contra la precarietat!
Comentaris

Comentar