×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Especial Ucraïna | Claus per comprendre el conflicte

Milions de persones a tot el món miren atentes el que ocorre a Ucraïna. Aquest dissabte, en directe, La Izquierda Diario oferia un especial amb Christian Castillo, dirigent del PTS d'Argentina, i Claudia Cinatti, analista internacional de La Izquierda Diario, per entendre que està passant. Per saber com poden seguir els esdeveniments. Per enfrontar aquesta guerra reaccionària.

dissabte 26 de febrer de 2022
Facebook Twitter

Des de la matinada d’aquest dijous el planeta sencer està commocionat per la invasió que Rússia porta endavant sobre Ucraïna. Aquest atac militar, aquesta escalada bel·licista, també està creuada per la ingerència imperialista de l’OTAN amb els Estats Units al capdavant.

Per a milions de persones aquests fets impactants són completament nous. Sorgeixen les preguntes, lògicament. Fins a on arribarà Rússia? Com respondran les potències imperialistes occidentals que fan costat al dretà govern d’Ucraïna? Quins són els interessos econòmics i polític de fons? Com evolucionarà el conflicte i com impacta a nivell internacional?

Intentant abordar aquestes i moltes altres preguntes, La Izquierda Diario realitzava aquest dissabte la conferència en directe amb Christian Castillo i Claudia Cinatti. Des de la pàgina web de La Izquierda Diario i els seus comptes de Youtube, Instagram, Facebook i Twitter la xerrada va tenir més de 15.000 reproduccions en el moment. Milers de persones van seguir la xerrada i van interactuar amb preguntes. Presentem el vídeo complet aquí.

Comprendre el que està passant és un primer pas per a començar a discutir com es transforma un món que es mostra completament irracional. Un món on les tensions entre potències porten a una guerra brutal que arrasa llars, destrossa famílies i destrueix vides.


Facebook Twitter
Senseidrets: programes d'innovació o d'explotació de la Generalitat?

Senseidrets: programes d’innovació o d’explotació de la Generalitat?

La pagesia de Catalunya es concentra a Barcelona

La pagesia de Catalunya es concentra a Barcelona

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

Catalunya entra en alerta màxima per la sequera

Catalunya entra en alerta màxima per la sequera

Eleccions Galícia | El PP manté la seva majoria absoluta, el BNG creix a costa del PSdG i el “vell” neoreformisme s'enfonsa

Eleccions Galícia | El PP manté la seva majoria absoluta, el BNG creix a costa del PSdG i el “vell” neoreformisme s’enfonsa

Eleccions Galícia 18-F: què pot esperar el poble treballador?

Eleccions Galícia 18-F: què pot esperar el poble treballador?

Avals públics per a la compra d'habitatge: un regal del govern “progressista” per als bancs i especuladors

Avals públics per a la compra d’habitatge: un regal del govern “progressista” per als bancs i especuladors

El govern espanyol continua venent armes a Israel en plena invasió a Rafah

El govern espanyol continua venent armes a Israel en plena invasió a Rafah