Societat

BARÇA

Detenen l’ex president Bartomeu pel "Barçagate"

Josep Maria Bartomeu ha sigut arrestat al costat de l'actual director general i al cap dels serveis jurídics del club en l'operatiu realitzat per l'escàndol del Barçagate.

dilluns 1 de març de 2021| edició del dia

Aquest matí ha sigut detingut l’ex president de l’FC Barcelona Josep Maria Bartomeu involucrat en la causa coneguda popularment com Barçagate, on s’investiga una campanya de desprestigi contra els jugadors, operació que se suposa va ser organitzada pel mateix club. També han detingut Jaume Masferrer, exdirector de l’àrea de la presidència, Óscar Grau, l’actual director general del club, i el cap dels serveis jurídics del FC Barcelona, Roman Gómez Ponti.

Les detencions s’han donat en simultani a les oficines del Barça, que en una setmana tindrà eleccions per a definir al nou president.

En el cas ’Barçagate’ s’investiga l’accionar d’una empresa contractada pel FC Barcelona que hauria dut a terme en les xarxes socials una campanya de desprestigi de jugadors, personalitats i entitats no afins a la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. Part de la denúncia la va realitzar el grup anomenat ’Dignitat Blaugrana’, la causa roman baix secret de sumari fins al 10 de març.
temes relacionats

Corrupció   /    Barcelona   /    Societat

Comentaris

Comentar