×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Contra la LGBTIfòbia i la repressió del govern! Mobilitzacions en tot l’estat el cap de setmana

Després de la repressió policial a la manifestació #JusticiaParaSamuel a Madrid i l'augment d'agressions LGBTIfòbiques, entre el 9 a l'11 de juliol s'estenen per tot l'estat les mobilitzacions "Contra la LGBTIfòbia i la repressió del govern" de les quals Contracorrent i Pan y Rosas som part impulsora. Suma't a organitzar la ràbia.

Pan y Rosas Estado español

Contracorrent

dijous 8 de juliol de 2021
Facebook Twitter

Reproduïm la nota de premsa estatal sobre les mobilitzacions:

El passat 5 de juliol, 80 concentracions en Galiza i desenes més en ciutats de tot l’Estat ens van reunir milers de persones demanant #JusticiaParaSamuel, assassinat en una pallissa grupal al crit de “maricón” en A Coruña la nit d’aquest dissabte. Sortim a cridar contra la LGBTIfòbia assassina. A dir que ens estan matant mentre la policia i els mitjans diuen que no té res a veure que ho facin al crit de maricón.

Ens ataquen més i al ritme al qual aquest règim legitima els discursos d’odi de l’extrema dreta, que aquests mateixos dies van provocar l’assassinat racista de Younes i altres atacs. Però a més de les agressions que sofrim al carrer, en el treball o en els centres d’estudi, el passat 5 de juliol va ser la policia la que va carregar a Madrid a les ordres del Ministeri d’Interior i la Delegació del Govern, deixant ferides i detingudes.

L’endemà la portaveu del Govern va dir que "el govern recolza les actuacions dels Cossos i Forces de Seguretat en el reestabliment de l’ordre que s’hagués vist alterat". Tot lligat i ben lligat. Mentrestant, continua minimitzant, negant i retardant tot el possible la Llei Trans, mantenint l’aparell racista d’estrangeria i fronteres que nega l’entrada, també als qui fugen de la persecució a la seva identitat sexogenérica, o donant recer a sectors transodiantes que s’ajunten amb l’extrema dreta. Això també és LGBTIfòbia.

La LGBTIfòbia no sols ve en grup a donar pallisses, a vegades també actua a porrades, amb l’uniforme i el casc posat, o menystenint i menyspreant des de comissaries i jutjats a les víctimes d’agressions LGBTIfòbiques per part d’aquesta justícia patriarcal i reaccionària. Barallarem i organitzar-nos contra les agressions LGBTIfòbiques, no sols a defensar-nos, a atacar aquest sistema patriarcal i capitalista que ens està matant. Quan no se’ns pot treure els diners, quan qüestionem els límits, s’acaba el arcoiris i la tolerància i arriben les porrades.

Les rentades de cara de les forces repressives de l’estat una setmana abans en l’Orgull LGBTI s’han dissipat a cop de porrada contra els qui protestaven per l’assassinat homofóbico de Samuel. No hi ha campanya de pinkwashing que oculti que han enviat a la policia a colpejar brutalment una manifestació que rebutja l’assassinat d’un jove al crit de "maricón", com el fa en desnonaments, fronteres o piquets.

Estem fins a dalt de ràbia i l’organitzarem perquè, si toquen a una, ens organitzem a milers. La mateixa repressió que patim quan deixem de ser rendibles és la que abasta més enllà de la dissidència sexual, també a la classe treballadora i la joventut quan surt a lluitar, a les persones migrants o a qui desafiï aquest règim hereu del franquisme per molt que es pinti de rosa un dia a l’any.

És necessari que ens organitzem, per això des de diferents col·lectius convoquem mobilitzacions contra la LGBTIfòbia i la repressió en tot l’estat al llarg d’aquest cap de setmana. La solidaritat entre les lluites des d’una perspectiva antiracista, antipatriarcal i anticapitalista és una de les nostres majors armes. Unim-nos perquè per a unir totes aquestes forces que tanta por li donen a aquest sistema.


Facebook Twitter

Pan y Rosas Estado español

Estado español | @PanyRosasEE


Contracorrent

Catalunya

Sindicalistes per l'Amnistia Total

Sindicalistes per l’Amnistia Total

28S: El dret a l'avortament públic i gratuït no està garantit per a totes

28S: El dret a l’avortament públic i gratuït no està garantit per a totes

#ProuMentidesPolicials | Querellats dos mossos per fals testimoni contra periodistes

#ProuMentidesPolicials | Querellats dos mossos per fals testimoni contra periodistes

Grande-Marlaska condecora un dels responsables policials de la repressió de l'u d'octubre

Grande-Marlaska condecora un dels responsables policials de la repressió de l’u d’octubre

Podria Estar Passant | Última hora: els trànsfugues s'equivoquen i voten No a Feijóo

Podria Estar Passant | Última hora: els trànsfugues s’equivoquen i voten No a Feijóo

La dreta espanyolista es mobilitza contra l'amnistia i el dret democràtic a decidir. No els regalem els carrers!

La dreta espanyolista es mobilitza contra l’amnistia i el dret democràtic a decidir. No els regalem els carrers!

Amnistia: no podem regalar-li el carrer a la dreta a Madrid!

Amnistia: no podem regalar-li el carrer a la dreta a Madrid!

Sumar: punta de llança del govern “progressista” contra el dret a decidir a Catalunya

Sumar: punta de llança del govern “progressista” contra el dret a decidir a Catalunya