×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Comunicat de la Secció sindical de la CGT - Acciona

Publiquem un comunicat de la Secció Sindical de CGT Acciona d'avui. Les subcontractes de Nissan no surten en les notícies del tancament. Des d'Esquerra Diari, com hem fet fins ara els hi donem veu.

CGT Acciona Nissan

dilluns 3 d’agost de 2020
Facebook Twitter

Confederación General del Trabajo de Cataluña (CGT) Sección sindical de la CGT - Acciona 3 de Agosto de 2020

En català (i en castellà a sota)

Des d’aquesta secció sindical seguim en la lluita: per desgràcia Acciona i Nissan ens han deixat sense vacances, no podem canviar les vacances per deixar de lluitar, ja ens agradaria però no podem permetre que les multinacionals se surtin amb la seva continuarem defensant els nostres llocs de treball també a l’agost.

CAL POSAR UNA MARXA MES, ARA O MAI! MOMENT DECISIU PER A TOTHOM! Som en un moment clau de la lluita i cal estrènyer costi el que costi, l’ERO que va presentar Nissan és l’ERO mare, ens dóna de ple a tots perquè els següents serem nosaltres, segons les decisions que es prenguin en aquestes negociacions de Nissan. A nosaltres també ens repercuteixen i molt les decisions que es prenguin en aquestes negociacions, per això ara mes que mai necessitem demostrar la força que tenim i dir-li al mercenari Frank Torres que si vol la Pau Social estem molt lluny de poder complir el que demana aquest mercenari. Portem putejats tota la vida en Nissan i ens hem trencat l’esquena per aquesta fabrica, ens heu tractat com a escombraries i ara aquest és el resultat que heu collit durant tots aquests anys ESTAR EN CONFLICTE LABORAL AMB ELS TREBALLADOR@S QUE NO TENIM SOSTRE EN AQUESTA LLUITA I SOM CAPACES DE QUALSEVOL COSA PER DEFENSAR ELS 25.000 LLOCS DE TREBALL, ESTEU CREANT VIOLÈNCIA I LA PACIÈNCIA TÉ UN LIMITI, TENIM FAMÍLIES, I HEM DE CONTINUAR TREBALLANT PER A PODER VIURE DAVANT LA MAJOR CRISI DE LA HISTÒRIA.

EXIGIM EL MANTENIMENT DE L’ÚS DE TOTS ELS PROVEÏDORS I SUBCONTRACTES, EXIGIM ENTRAR EN EL PLA REINDUSTRIALITZACIÓ, EXIGIM ESTUDIÏN EL PLA DE SOCIALITZACIÓ QUE HEM PRESENTAT, EXIGIM UNA SOLUCIÓ PER A TOTS PER IGUAL, EXIGIM LA RETIRADA DE L’ERO DE NISSAN IMMEDIATAMENT I EXIGIM QUE CAP EMPRESA PROVEÏDORS I SUBCONTRACTA PUGUI EXECUTAR CAP ACOMIADAMENT, SI NO LI PODEM ASSEGURAR QUE AIXÒ AL FINAL ES CONVERTIRÀ EN UNA VERITABLE GUERRA O BATALLA CAMPAL.

AMB CGT NO HI HA PAU SOCIAL I MÉS EN LA SITUACIÓ QUE ESTEM
NO PERMETREM EL DESMANTELLAMENT DE LES PLANTES
LA UNIÓ I LA SOLIDARITAT ÉS LA CLAU DE L’ÈXIT
NI UN PAS ENRERE!!!!! ARA MES QUE MAI NISSAN NO ES TANCA!!!!

Et pot interessar: La lluita de Nissan en una cruïlla: la falta d’un pla de combat

Et pot interessar: Nissan: "Es hora d’un gran pla de lluita i exigir la nacionalització sota control obrer"

En castellà

Desde esta sección sindical seguimos en la lucha por desgracia Acciona y Nissan nos han dejado sin vacaciones, no podemos cambiar las vacaciones por dejar de luchar, ya nos gustaría pero no podemos permitir que las multinacionales se salgan con la suya vamos a seguir defendiendo nuestros puestos de trabajo también en agosto.

HAY QUE PONER UNA MARCHA MAS, AHORA O NUNCA MOMENTO DECISIVO PARA TOD@S estamos en un momento clave de la lucha y hay que apretar cueste lo que cueste, el ERE que presento Nissan es el ERE madre, nos da de lleno a todos porque los siguientes seremos nosotros, según las decisiones que se tomen en dichas negociaciones de Nissan, ha nosotros también nos repercuten y mucho las decisiones que se tomen en dichas negociaciones, por eso ahora mas que nunca necesitamos demostrar la fuerza que tenemos y decirle al mercenario Frank Torres que si quiere la Paz Social estamos muy lejos de poder cumplir lo que pide este mercenario. Llevamos puteados toda la vida en Nissan y nos hemos roto las espaldas por esta fabrica, nos habéis tratado como basuras y ahora este es el resultado que habéis cosechado durante todos estos años ESTAR EN CONFLICTO LABORAL CON LOS TRABAJADOR@S QUE NO TENEMOS TECHO EN ESTA LUCHA Y SOMOS CAPACES DE CUALQUIER COSA POR DEFENDER LOS 25.000 PUESTOS DE TRABAJO, ESTAIS CREANDO VIOLENCIA Y LA PACIENCIA TIENE UN LIMITE, TENEMOS FAMILIAS, Y TENEMOS QUE SEGUIR TRABAJANDO PARA PODER VIVIR ANTE LA MAYOR CRISIS DE LA HISTORIA.

EXIGIMOS EL MANTENIMIENTO DEL EMPLEO DE TODOS LOS PROVEEDORES Y SUBCONTRATAS, EXIGIMOS ENTRAR EN EL PLAN REINDUSTRIALIZACIÓN, EXIGIMOS ESTUDIEN EL PLAN DE SOCIALIZACION QUE HEMOS PRESENTADO, EXIGIMOS UNA SOLUCIÓN PARA TODOS POR IGUAL, EXIGIMOS LA RETIRADA DEL ERE DE NISSAN DE INMEDIATO Y EXIGIMOS QUE NINGUNA EMPRESA PROVEEDORES Y SUBCONTRATA PUEDA EJECUTAR ALGUN DESPIDO, SI NO LE PODEMOS ASEGURAR QUE ESTO AL FINAL SE CONVERTIRA EN UNA VERDADERA GUERRA O BATALLA CAMPAL.

CON CGT NO HAY PAZ SOCIAL Y MÁS EN LA SITUACIÓN QUE ESTAMOS
NO VAMOS A PERMITIR EL DESMANTELAMIENTO DE LAS PLANTAS
LA UNION Y LA SOLIDARIDAD ES LA CLAVE DEL EXITO
NI UN PASO ATRÁS!!!!! AHORA MAS QUE NUNCA NISSAN NO SE CIERRA!!!!


Facebook Twitter
Joan Tallada, membre d'Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

Joan Tallada, membre d’Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d'euros

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d’euros

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i 'putosdefensors' signen un manifest per l'independència de l'Espanya perseguida"

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"