Internacional

VAGA MUNDIAL PEL CLIMA

#ClimateStrike: No pagarem per la crisi climàtica!

La crisi climàtica i ecològica ens posa davant la urgència de sortir als carrers a lluitar contra el capitalisme, que devasta la naturalesa i ens explota. El capitalisme destrueix el planeta, destruïm el capitalisme!

diumenge 22 de setembre de 2019| edició del dia

Aquest divendres 20 ha començat la Setmana pel Futur cap a la vaga pel clima del dia 27, en la qual participen milions de joves a tot el món i a la qual cada vegada més sectors de treballadors comencen a adherir-se.

Davant la perspectiva absolutament irracional a la qual ens aboca el capitalisme és evident la necessitat d’aprofundir mesures dràstiques i urgents. Però aquestes no poden dependre de la bona voluntat dels Governs de les potències imperialistes que són les principals responsables del desastre actual, ni tampoc de les noves agendes impulsades per les grans corporacions i els partits promotors del “capitalisme verd”.

Tenim la força per a acabar amb aquest sistema. El capitalisme destrueix el planeta, destruïm el capitalisme!

Llegeix la declaració completa de la Fracció Trotskista - Quarta Internacional (FT-CI): El capitalisme destrueix el planeta, destruïm el capitalisme

#VagaMundialPelClima
#HuelgaMundialPorElClima
#ClimateAction
#ClimateStrike
#FridaysForFuture
#GlobalClimateStrike
#UnitedForClimate
#schoolstrike4climate
✊🏽✊🏽✊🏽💚💚💚
temes relacionats

#VagaPelClima   /    Crisi climàtica   /    Ecologia   /    Cimera del canvi climàtic   /    #JusticiaClimàtica   /    Capitalisme   /    Canvi climàtic   /    Internacional

Comentaris

Comentar