×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Clam pels detinguts el 23S a Sabadell

Milers de manifestants van canviar la tarda de dissabte de Sabadell. Davant els sòrdids jutjats de la co-capital del Vallès Occidental es va sentir el crit de “Llibertat detingudes 23S”

Guillermo Ferrari

diumenge 29 de setembre de 2019
Facebook Twitter

[Foto: Twitter @jordisalvia]

Sabadell va ser un dels llocs envaït per la Guàrdia Civil en la matinada del 23S a més d’altres ciutats properes. Un operatiu dissenyat per a atrapar a un comando terrorista dels més violents va servir per a detenir a uns integrants de diversos CDRs del Vallès que tan sols planificaven accions de protesta per l’aniversari del 1O i contra la sentència que es preveu condemnatòria. Aquest dissabte, els carrers de Sabadell han estat nostres.

Van predominar crits de “Fora les forces d’ocupació”, “Tots som CDR”, “No esteu sols” i “Com s’atura aquesta dictadura?” . Al capdavant de la manifestació estaven els familiars i amics dels detinguts i han portat una pancarta amb el lema “La repressió no ens aturarà. Llibertat”.

La manifestació va transcórrer pacífica pels carrers de Sabadell, com totes les accions dels CDRs i el moviment independentista català. En el recorregut es van desplegar cartells en dos d’edificis alts amb eslògans per la llibertat dels 7 presos. I en finalitzar va haver-hi discursos de diversos familiars i de David Fernández, exdiputat de la CUP. L’ajuntament va informar que unes dotze mil persones van col·lapsar els carrers de la ciutat.

El dijous passat també es van fer nombroses manifestacions en moltes ciutats catalanes. Milers i milers de persones ens vam reunim immediatament després que el jutge de l’Audiència Nacional va dictaminar presó per als set activistes dels CDRs.

I, aquest diumenge també hi ha hagut una mobilització a la Porta del Sol Madrid en solidaritat amb els detinguts a Catalunya. Els manifestants reunits per la plataforma “Madrilenys pel dret a decidir” van desfilar amb 2 pancartes una amb “Llibertat [email protected] polítics Democràcia! República(s)!” i l’altra “Contra la criminalització dels CDR! Llibertat detenidxs 23S!”

Una de les consignes més repetides era “Ja n’hi ha prou de muntatge policial” demostrant la poca credibilitat que tenen les forces de (in)seguretat i el poder judicial.

La companya Lucía Nistal portaveu pública dels referèndums realitzats a la UAM contra la Monarquia i per la República i militant del nostre corrent, la CRT va expressar el motiu de solidaritat de la manifestació i la denúncia al Règim del 78.

El reaccionari Règim del 78 mostra la seva veritable cara de repressió i que no té una altra “solució” més que pals i criminalització cap al poble català i, en general, cap a tota protesta social.


Facebook Twitter

Guillermo Ferrari

Barcelona | @LLegui1968

El Ministeri de l'interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

El Ministeri de l’interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Mor una nova persona sense sostre a Barcelona després de les jornades "sensellarisme" de l'Ajuntament

Mor una nova persona sense sostre a Barcelona després de les jornades "sensellarisme" de l’Ajuntament

El govern del PSOE i Unidas Podemos planeja l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern del PSOE i Unidas Podemos planeja l’enviament de tancs a Ucraïna

La inflació segueix en alça i els preus dels aliments “pels núvols”

La inflació segueix en alça i els preus dels aliments “pels núvols”

L'economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts

L’economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts