Política Estat espanyol

DE BORBONS

Cassolada i repics per a exigir que el rei emerit doni la seva fortuna en temps de crisi sanitària

A les dotze del migdia s'ha fet sentir amb força la primera cassolada des dels balcons de totes les ciutats. Una protesta que ha servit com a exigència per a que el rei emèrit Juan Carlos I doni a la sanitat pùblica tota la fortuna rebuda de l'Aràbia Saudita.

dimecres 18 de març de 2020| edici� del dia

A les dotze del migdia s’ha fet sentir amb força la primera cassolada des dels balcons de totes les ciutats. Una protesta que ha servit com a exigència per a que el rei emèrit Juan Carlos I doni a la sanitat pùblica tota la fortuna rebuda de l’Aràbia Saudita.

Uns diners que, sens dubte, servirien per a pal·liar el col·lapse sanitari al que s’està abocant enfront l’emergència del Covid-19.

En plena crisi del coronavirus hem vist com rei emèrit ha estat esquitxat per un escàndol de corrupció i emblanquiment de diners d’una suposada comissió lliurada per la monarquia saudita a Joan Carlos I l’any 2008.

Davant això, l’actual rei ha tractat de salvar la imatge de la Casa Reial anunciant que rebutjava l’herència del seu pare, quelcom totalment simbòlic i sense cap valor real per a la nostra població treballadora en temps de crisi sanitària. Aquesta nit es preveu una altra protesta massiva des de les cases davant el discurs que donarà el propi Felipe VI.

Per tot això es necessari més que mai lluitar per l’abolició de la monarquia corrupta i privilegiada i l’expropiació de la fortuna de la Família Reial per a posar aquests recursos per a enfrontar la crisi sanitària.
temes relacionats

Crisi coronavirus   /    Rei emèrit Joan Carles I   /    #Coronavirus   /    Rei Felip VI   /    Política Estat espanyol   /    Referèndum república o monarquia   /    Societat

Comentaris

Comentar