Món obrer

JOVENTUT PRECÀRIA

Capítols d’una ‘tesi’ de doctorands en lluita en temps de pandèmia

El Col·lectiu Doctorands en Lluita ha publicat a les seves xarxes tres capítols en video explicant la seva lluita amb una perspectiva molt clara: “Per una recerca i una educació pública i gratuïta i dirigida a satisfer les necesitats de la classe treballadora i no pas del capital”.

dilluns 18 de maig de 2020| edició del dia

Capítol 1: “Més 200 investigadors predoctorals acomiadats irregularment durant l’estat d’alarma. El despotisme i la mala fe amb la que actuen les universitats maltracta diàriament al personal que hi treballa. La lluita és la única alternativa! Seguim en peu de guerra!”

Capítol 2: “Els investigadors predoctorals som treballadors. Les universitats utilitzen la dualitat "estudiant-treballador" per retallat-nos drets. L’#EPIF va supossar una mínima millora salarial i la pròrroga dels contractes fins als 4 anys. Fins i tot això estàn incomplint”

Capítol 3: “En un dia en què gran part del territori és reincorpora a la producció, obviant, en molts casos, la salut física i mental dels treballadors, us deixem aquí la situació dels investigadors predoctorals davant de la covid19. Exigim que es prorroguin TOTS els contractes!”

Et pot interessar: Acomiaden 216 investigadors de Universitats i Centres de recerca catalans en plena pandèmia
temes relacionats

Món obrer

Comentaris

Comentar