Internacional

XILE

Cap acord amb el govern repressor! Vaga General Indefinida fins que se’n vagi Piñera

Fora Piñera! Pla de lluita i vaga general indefinida ja per fer-lo fora i imposar una Assemblea Constituent Lliure i Sobirana!

dimecres 13 de novembre de 2019| edició del dia

Durant el dia d’ahir una enorme mobilització de masses a tot el país, amb vaga en alguns sectors productius, centenars de talls i barricades, i enfrontaments durant la tarda que van desafiar la brutal repressió, el govern de Piñera va quedar desgastat i prop de caure.

La jornada d’ahir va marcar un nou moment de la rebel·lió popular, amb centenars de milers als carrers i més enfrontaments i radicalització als carrers, contra la repressió i el seu parany "constituent"

El govern va respondre només amb més repressió en el seu discurs: que impulsarà querelles per llei de seguretat interior de l’estat contra "aquells que han incitat, promogut o provocat delictes". També resguardar l’ “ordre públic" i enfortir a la policia reintegrant a retirats dels carabineros i PDI. Alhora que va seguir amb els seus "acords socials" per "la pau i contra la violència" i una "nova constitució" en els marcs del vell règim.

Per part seva, Mesa d’Unitat Social, no ha convocat res nou, i fan una crida a què Piñera "escolti" la crida del plebiscit i l’Assemblea Constituent mantenint a Piñera en el poder i a les velles institucions. És a dir, replicant la política de l’ "oposició" que ahir es va unificar des de la DC al FA per a pressionar per això. Avui ja la DC i altres partits concertacionistes busquen arribar ràpid a un acord perquè "no hi ha temps".

Mesa d’Unitat Social ha de convocar immediatament a la vaga general indefinida, amb assemblees, comitès de vaga i coordinadores per fer fora a Piñera i tot aquest règim.

S’ha de dir clarament:

Cap diàleg ni acord amb aquest govern criminal!

Fora Piñera!

Pla de lluita i vaga general indefinida per a fer-lo fora i imposar una Assemblea Constituent Lliure i Sobirana!




temes relacionats

Rebel·lió popular a Xile   /    Crisi Bolívia   /    Xile   /    Política Xile   /    Internacional

Comentaris

Comentar