Internacional

ESTATS UNITS

Campanya internacional per l’alliberament dels presos polítics de #BlackLivesMatter

Colin i Urooj enfronten a una pena de 45 anys a perpètua per haver llançat un còctel molotov a un cotxe de policia buit. Sam pot ser condemnada a 20 anys de presó. No obstant això, els policies assassins continuen lliures. Alliberin a Urooj, Colin i Sam! Alliberin a tots els presos polítics!

dimecres 1 de juliol de 2020| edició del dia

La següent és una petició exigint l’alliberament de Sam, Urooj, Colin que van ser arrestats el 29 de maig i enfronten a càrrecs falsos: Colinford Mattis, Urooj Rahman enfronten a 45 anys de presó, i Samantha Shader 20 anys de presó.

Llibertat a Urooj, Colin, Sam i tots els presos polítics

Colinford Mattis, Urooj Rahman i Samantha Shader van ser arrestats el 29 de maig i actualment estan detinguts al Centre de Detenció Metropolità de Brooklyn sense possibilitat de fiança. Urooj i Colin són advocats. També són sosten de les seves respectives famílies: germans d’acolliment en el cas de Mattis i una mare anciana en el de Rahman. Van ser arrestats suposadament per llançar un còctel molotov a un cotxe de la policia de Nova York ja trencat i abandonat en la nit del 29 de maig.

S’enfronten a cadena perpètua amb un mínim obligatori de 45 anys.

Samantha Shader va ser arrestada per separat la mateixa nit, també per presumptament llançar un còctel molotov. Aquest, que no es va encendre, va ser presumptament dirigit a un cotxe amb oficials en ell. Shader s’enfronta a un mínim de cinc anys de presó, i fins a 20 anys.

L’administració Trump va treballar per a traslladar els casos de la cort estatal a la federal sobre la base extremadament frèvola que els cotxes de la policia de Nova York vénen de fora de l’estat, deixant els presumptes crims de Sam, Urooj i Colin a la jurisdicció federal.

Cap d’ells va fer va causar danys a cap persona.

No obstant això, s’enfronten a més temps a la presó que Daniel Pantaleo, el policia de la policia de Nova York que va matar a Eric Garner mentre deia “no puc respirar”. Mai va estar a la presó. Ni tampoc la policia que va assassinar a Breonna Taylor a la seva pròpia casa. No obstant això, aquests tres manifestants estan presos mentre un nombre incalculable de policies continuen a la feina després de cometre assassinats i altres brutalitats.

L’administració de Trump està tractant de fer dels casos de Urooj, Colin i Sam un exemple. Els càrrecs federals estan dissenyats per a acoquinar als qui participen en el moviment contra la brutalitat policial. Urooj, Colin i Sam són presos polítics posats com a exemple per a dissuadir les protestes, igual que molts altres presos polítics que estan actualment empresonats.

Això és inacceptable!

Per tant: exigim l’alliberament immediat dels tres presos i que es retirin tots els càrrecs criminals contra ells. A més, ens comprometem a demanar als nostres sindicats i altres organitzacions que signin aquesta petició i utilitzin els seus recursos per a organitzar protestes massives exigint l’alliberament de tots els presos polítics.
temes relacionats

George Floyd   /    Racisme   /    Presos polítics   /    Donald Trump   /    Internacionalisme   /    #BlackLivesMatter   /    Internacional

Comentaris

Comentar