×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Aquest 8M treballadores i estudiants farem vaga general feminista!

Les dones treballadores, joves i estudiants de Pa i Roses, surtirem als carrers i farem vaga aquest 8M. Contra la dreta i l’extrema dreta, el govern "progressista" i la trampa del punitivisme.

Pa i Roses Barcelona

dimarts 7 de març de 2023
Facebook Twitter

A Catalunya, aquest 8M, Treballadores i estudiants anirem a la VAGA GENERAL FEMINISTA, convocada pel moviment feminista i els sindicats alternatius.

Pa i Rosas, surtirem als carrers per lluitar contra les violències masclistes del capitalisme patriarcal. Contra la dreta i l’extrema dreta que ens ataca permanenment els nostres drets conquerits.

També contra el feminisme dels ministeris, el govern "progressista" i la trampa del punitivisme. El feminisme institucional pretén tancar al moviment de dones a l’atzucac del codi penal i el seu projecte punitivista.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Pan y Rosas✊🏽Pa i Roses (@panyrosas.es)

Nosaltres sortirem als carrer per una lluita independent de les institucions de l’Estat, la seva justícia masclista i patriarcal i els partits del règim.

Volem que en la vaga del 8M sigui un gran altaveu per a les lluites de les treballadores precàries, exigir la fi de les externalitzacions, el crie de Las Kellys, les trebballadores del Lleure o del SAD. Per l’augments de salaris indexats segons la inflació, reducció de la jornada laboral i millors condicions per a la conciliació laboral. Contra la represió sindical, com van denunciar i partir les treballadores de SEAT.

La lluita contra la precarietat i l’explotació que pateixen les treballadores La lluita contra la violència del racisme institucional i patriarcal que sofreixen les treballadores de la llar. Derogació de la llei d’estrangeria i el tancament dels CIEs.

Volem que a la vaga del 8M s’escolti la veu de les persones trans, contra la transfòbia i la LGTBfòbia.

Lluitar contra la violència, sexual, masclista i els feminicidis, és lluitar contra una baula de tota una cadena de violències que vivim la gran majoria de les dones, les treballadores, les migrants, les joves i les pensionistes enfront de l’actual crisi.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Pan y Rosas✊🏽Pa i Roses (@panyrosas.es)

Les joves i estudiants, per una educació pública i gratuïta, una educació sexual lliure dels prejudicis obscurantistes: separació de l’Església i l’Estat! Per un futur sense violències masclistes, lgtbifobia. Per una vida que mereixi ser viscuda sense precarietat, explotació i discrimnació: els joves no se suïciden! Són víctimes d’aquest sistema assassino!

Les treballadores i estudiants farem vaga, també contra l’escalada militarista: Ni Putin ni OTAN, no a la guerra. Som feministes internacionalistes i antiimperialistes i com Rosa Luxemburg i Clara Zetkin en 1914, declarem “guerra a la guerra”.

La violència masclista no es resoldrà perquè existeixi la possibilitat individual de denunciar davant els tribunals. Cal combatre les seves causes estructurals. Enfortir la nostra organització col·lectiva i autoorganització. Així ho van fer les treballadores amb la vaga de INDITEX, de la SANITAT. De la educació a Catalunya.

Perquè no estem disposades a permetre que la nostra lluita contra les opressions es distorsioni i s’utilitzi per enfortir campanyes punitivistes i els aparells de l’Estat capitalista i patriarcal, les mateixes que persigueixen a rapers o a les feministes per fer vaga! Es reforcen les presons i la policia, la mateixa a la qual el propi govern infiltra en els moviments socials, valent-se d’enganys per a mantenir relaciones sexuals con dones activistes i aconseguir els seus objectius repressius.

Defensarem els drets i llibertats que conquistem, en el marc d’una lluita per transformar d’arrel aquesta societat.

La nostra perspectiva, des d’un feminisme socialista i revolucionari, apunta a poder gaudir plenament de les nostres pròpies vides, les nostres sexualitats, desitjos i plaers en una societat lliure d’opressions i explotació.

Aquest 8M a Catalunya, t’esperem:

9 h: PIQUET DE VAGA CENTRAL ALS JARDINETS DE GRÀCIA
12 H: PLAÇA UNIVERSITAT: estudiants i treballadores
18 h: MARXA AMB NOSALTRES DES DE PL. UNIVERSITAT

Pots llegir: La Taula Sindical convoca vaga feminista el 8M a Catalunya: “No hi ha feminisme sense l’alliberament de la classe treballadora, plural i diversa”


Facebook Twitter

Pa i Roses Barcelona

Segueix-lo a Twitter

@PanyRosasEE

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Les llistes d'espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

Les llistes d’espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d'armes a Ucraïna

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d’armes a Ucraïna