×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Aquest 29 d’octubre participa de la segona assemblea virtual de treballadores precàries!

El pròxim 29 d'octubre a les 19 hores participa de la segona assemblea virtual i organitza't a la Xarxa de Treballadores Precàries contra l'explotació i les condicions miserables en el teu treball en plena segona onada de la pandèmia. Fem que aquesta nova crisi la paguin els capitalistes.

Xarxa de Precàries de Barcelona

dijous 22 d’octubre de 2020
Facebook Twitter

Treballadors i treballadores de tots els sectors i condicions socials, units contra l’explotació i la discriminació social, volem construir una xarxa per a organitzar-nos i lluitar contra les mesures que l’Estat, central i autonòmic, vol implantar per a protegir els beneficis capitalistes a costa de més precarietat. És per això que aquest 29 d’octubre organitzem una nova assemblea virtual de treballadores precàries a nivell estatal.

Davant la pandèmia, la resposta per part del Govern “progressista” i de les Comunitats Autònomes ha estat retallar i atacar a la sanitat i educació pública, imposant un pla que només ens condueix a acomiadaments i major precarietat laboral. I tot això al mateix temps que acusa la joventut treballadora i als immigrants, que viuen de treballs miserables, en barris populars sense les necessàries infraestructures sanitàries, en una demostració de classisme i racisme institucional.

Davant això, les burocràcies sindicals, lluny de defensar als treballadors, han pactat amb la patronal i els governs, en un moment que es fa necessària una vaga general que serveixi com un primer pas per a organitzar i lluitar pels nostres drets.

Volem construir l’alternativa a aquestes polítiques de col·laboració amb els capitalistes: una xarxa democràtica i disposada per a la lluita, que organitzi als treballadors per a combatre pels seus drets contra la precarietat, el masclisme i el racisme. Volem posar dempeus entre tots i totes un bastió contra la patronal i els seus còmplices.

Et pot interessar: Ens organitzem per lluitar contra el virus de la precarietat

Per això estem participant i donant suport a la lluita dels MIR a Catalunya i hem estat als carrers al costat dels sectors més precaris de l’educació en la vaga realitzada a Catalunya per la comunitat educativa.

De la mateixa manera que a Madrid ens hem oposat a les polítiques de confinament classistes i racistes d’Ayuso i a les polítiques restrictives del Govern de Sánchez i Pablo Iglesias que vol culpar als sectors populars i la joventut de la segona onada de contagis. També abans de l’estiu vam estar colze a colza amb el personal sanitari del Gregorio Marañon.

Aquest dijous 29 d’octubre a les 19 hores participa de l’assemblea virtual i suma’t a construir la Xarxa estatal de joves i treballadores precàries. Aquesta vegada farem que la crisi la paguin els capitalistes!

Escriu-nos, suma’t i organitza’t!

WhatsApp 641128254
Instagram, facebook, twitter: @redprecarixs


Facebook Twitter
El Ministeri de l'interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

El Ministeri de l’interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Mor una nova persona sense sostre a Barcelona després de les jornades "sensellarisme" de l'Ajuntament

Mor una nova persona sense sostre a Barcelona després de les jornades "sensellarisme" de l’Ajuntament

El govern del PSOE i Unidas Podemos planeja l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern del PSOE i Unidas Podemos planeja l’enviament de tancs a Ucraïna

La inflació segueix en alça i els preus dels aliments “pels núvols”

La inflació segueix en alça i els preus dels aliments “pels núvols”

L'economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts

L’economia creix un 5,5% en 2022 a costa de baixos salaris i preus alts