Món obrer

XARXA DE PRECÀRIES

Aquest 29 d’octubre participa de la segona assemblea virtual de treballadores precàries!

El pròxim 29 d'octubre a les 19 hores participa de la segona assemblea virtual i organitza't a la Xarxa de Treballadores Precàries contra l'explotació i les condicions miserables en el teu treball en plena segona onada de la pandèmia. Fem que aquesta nova crisi la paguin els capitalistes.

dijous 22 d’octubre de 2020| edició del dia

Treballadors i treballadores de tots els sectors i condicions socials, units contra l’explotació i la discriminació social, volem construir una xarxa per a organitzar-nos i lluitar contra les mesures que l’Estat, central i autonòmic, vol implantar per a protegir els beneficis capitalistes a costa de més precarietat. És per això que aquest 29 d’octubre organitzem una nova assemblea virtual de treballadores precàries a nivell estatal.

Davant la pandèmia, la resposta per part del Govern “progressista” i de les Comunitats Autònomes ha estat retallar i atacar a la sanitat i educació pública, imposant un pla que només ens condueix a acomiadaments i major precarietat laboral. I tot això al mateix temps que acusa la joventut treballadora i als immigrants, que viuen de treballs miserables, en barris populars sense les necessàries infraestructures sanitàries, en una demostració de classisme i racisme institucional.

Davant això, les burocràcies sindicals, lluny de defensar als treballadors, han pactat amb la patronal i els governs, en un moment que es fa necessària una vaga general que serveixi com un primer pas per a organitzar i lluitar pels nostres drets.

Volem construir l’alternativa a aquestes polítiques de col·laboració amb els capitalistes: una xarxa democràtica i disposada per a la lluita, que organitzi als treballadors per a combatre pels seus drets contra la precarietat, el masclisme i el racisme. Volem posar dempeus entre tots i totes un bastió contra la patronal i els seus còmplices.

Et pot interessar: Ens organitzem per lluitar contra el virus de la precarietat

Per això estem participant i donant suport a la lluita dels MIR a Catalunya i hem estat als carrers al costat dels sectors més precaris de l’educació en la vaga realitzada a Catalunya per la comunitat educativa.

De la mateixa manera que a Madrid ens hem oposat a les polítiques de confinament classistes i racistes d’Ayuso i a les polítiques restrictives del Govern de Sánchez i Pablo Iglesias que vol culpar als sectors populars i la joventut de la segona onada de contagis. També abans de l’estiu vam estar colze a colza amb el personal sanitari del Gregorio Marañon.

Aquest dijous 29 d’octubre a les 19 hores participa de l’assemblea virtual i suma’t a construir la Xarxa estatal de joves i treballadores precàries. Aquesta vegada farem que la crisi la paguin els capitalistes!

Escriu-nos, suma’t i organitza’t!

WhatsApp 641128254
Instagram, facebook, twitter: @redprecarixs
temes relacionats

Xarxa de Treballadores precàries   /    Pandèmia   /    Crisi coronavirus   /    #Covid-19   /    #Coronavirus   /    Món obrer   /    Precarietat laboral   /    Món obrer Estat espanyol   /    Campanya contra la Precarietat Laboral   /    Societat

Comentaris

Comentar