Gènere i sexualitats

GIRA ANDREA D'ATRI

Andrea D’Atri, fundadora de Pan y Rosas Argentina, participarà el 8M a Barcelona

Aquest 8 de març, la feminista argentina Andrea D’Atri estarà present a la mobilització de Barcelona, tancant la seva gira europea “Pel pa i per les roses”.

dijous 7 de març de 2019| edició del dia

Després d’una intensa gira per Europa, que va reunir a més de dues mil persones en conferències i trobades realitzades en diferents ciutats de l’Estat espanyol, Itàlia, França i Alemanya, la fundadora de Pan y Rosas marxarà a Barcelona aquest 8 de març.

“Compartir la lluita de la marea verda argentina amb la de les dones de les armilles grogues de França o les treballadores immigrants llatinoamericanes a Catalunya va ser l’objectiu d’aquesta gira que organitzem amb les nostres companyes de Pan y Rosas, el corrent de dones socialistes revolucionàries que està present a l’Argentina i altres països d’Amèrica Llatina, a l’Estat espanyol, Alemanya i des d’aquest 8 de març, també a França.”, va declarar la fundadora d’aquest corrent, les integrants de la qual tenen una destacada participació en el moviment de dones argentí des de fa més de quinze anys.

En la seva emotiva crònica de la seva gira, Una marea de tots els colors en el cor d’Europa expresa que "Nosaltres, les companyes del corrent internacional de dones socialistes revolucionàries Pan y Rosas, posem tot el nostre esforç en l’organització de les dones treballadores, que són milions, les que són més discriminades i explotades encara, pel seu color de pell, la seva nacionalitat o la seva identitat sexual. Cap sostre pot detenir-nos, perquè ens preparem per a prendre el cel per assalt".

Andrea D’Atri, qui va integrar la delegació que va presentar el projecte de legalització de l’avortament al Congrés argentí, per primera vegada en 2007, al costat de Nora Cortiñas (Mares de Plaza de Maig), Patricia Walsh (filla de desapareguts), Lohana Berkins (activista travestí ja morta) i altres activistes, marxarà aquest #8M a Barcelona.

Et pot interessar:

Prop de 2.000 persones durant la gira europea d’Andrea D’Atri

Andrea D’Atri omple l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona: "Hi ha condicions immillorables per a articular el moviment de dones i la lluita de classes"

Trobada de dones amb Andrea D’Atri: “Les treballadores poden ser dirigents de la seva classe enfront de la crisi capitalista”

Andrea D’Atri: “Lluitarem perquè hi hagi més dones empresàries o per acabar amb l’explotació capitalista?”

Munic: important debat cap a la vaga internacional de dones del 8M

Els desafiaments polítics de les dones i els moviments davant l’ascens de la dreta: debat a Roma amb Andrea D’Atri




Comentaris

Comentar