Món obrer

PRIMER DE MAIG

1 de Maig | Acte Internacionalista: connexió simultània des de 14 països, 6 idiomes, una mateixa veu

Aquest Primer de Maig, Dia de la classe treballadora, a les 20h, farem un acte simultani internacional: 14 països, 6 idiomes, un acte internacionalista. A tot el món aixequem un programa i una estratègia de lluita perquè aquesta crisi la paguin els capitalistes.

dilluns 27 d’abril de 2020| edició del dia

L’1 de maig, Dia de la classe treballadora, a les 20 hores, farem un acte simultani internacional, amb oradores i oradors de les organitzacions que signem aquesta declaració, traduït a cada idioma, que transmetrem per internet prèvia a l’acte del Frente de Izquierda y de los Trabajadores Unidad de Argentina.

Tots dos es podran veure des de les plataformes de cadascun dels nostres diaris, en els horaris que corresponguin a cada país. En aquests actes s’expressaran les lluites que venim donant en cada país i a nivell internacional, com hem assenyalat en aquesta declaració.

Convidem a tots els companys i companyes a ser part d’aquests actes, per a fer un pas més en construir la “primera línia” de lluitadors i lluitadores per una sortida de fons, de la classe treballadora, socialista i revolucionària.

La Fracció Trotskista - Quarta Internacional està conformada per les següents organitzacions: Argentina: Partido de los Trabajadores Socialistas (PTS), Brasil: Movimento Revolucionário de Trabalhadores (MRT), Xile: Partido de Trabajadores Revolucionario (PTR), Mèxic: Movimiento de Trabajadores Socialistas (MTS), Bolívia: Liga Obrera Revolucionaria (LOR-CI), Estat espanyol: Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores (CRT), França: Courant Communiste Révolutionnaire (CCR) que formen part de l’NPA (Nouveau Parti Anticapitaliste), Alemanya: Revolutionären Internationalistischen Organisation (RIO), Estats Units: companys de LeftVoice, Veneçuela: Liga de Trabajadores por el Socialismo (LTS), Uruguai: Corriente de Trabajadores Socialistas (CTS).

Signen també les organitzacions simpatitzants: Itàlia: Frazione Internazionalista Rivoluzionaria (FIR), Perú: Corriente Socialista de las y los Trabajadores (CST) i Costa Rica: Organización Socialista.
temes relacionats

FT-QI   /    Món obrer   /    1r de maig   /    Política Internacional   /    Internacional

Comentaris

Comentar